100% tačno

Budite korak ispred njega: Pitajte partnera koja mu je omiljena boja i saznajte kakav je u krevetu!

0
Odaberete svoju omiljenu boju od ovih koje su ponuđene na slici i saznajte ono što možda niste znali o svojim seksualnim apetitima. Naravno, ponudite i partneru da se igra sa vama i odabere svoju boju!
foto: Profimedia


5. Plava
Ljubitelji plave boje odlični su seksualni partneri. Obraćaju pažnju na želje i potrebe druge strane, a vođenje ljubavi smatraju umetnošću. Suptilni su i nisu vulgarni. Žene koje vole plavu u potpunosti se i bez premišljanja prepuštaju užitku u seksu, a, kao i muškarci, veliki su ljubitelji predigre bez koje ne mogu zamisliti dobar seks. I u braku su dobri partneri, jer su odani i verni.
 

Evo šta se dešava ženama koje nemaju redovan seks!


Ljubitelji ove boje seks često smatraju „tabuom“ i nečim o čemu se ne govori javno. Oni vode ljubav u mraku, nemaju puno samopouzdanja i uopšte su poprilično kruti i tradicionalni. Žene koje vole ovu boju najradije bi vodile ljubav obučene, dok muškarci neće ni da pomisle na seks ako se nisu pre njega istuširali.


7. Siva
Ljubitelji ove boje mogu se opisati kao neodlučni. Čak i njihov odabir boje govori o njihovoj neodlučnosti, jer sivu doživljavaju kao boju koja nije pretjerano izražajna. U seksu ne uživaju previše i doživljavaju ga kao „zadatak“. Najbolje im je u odnosu s drugim ljubiteljem sive, jer su tada njihove potrebe usklađene.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker