Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 28. oktobra do 4. novembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 28. oktobra do 4. novembra
foto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav: Bezvoljni ste, apatični i ne znate kako da sakrijete neraspoloženje. Jednoj osobi stalo je do vas, ali vi ništa ne osećate. Ne želite da joj dajete lažnu nadu. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaju fazu neraspoloženja koja je prolaznog karaktera.

Posao: Zaboravili ste na obećanje koje ste dali. Trebalo je da uradite jedan neprijatan posao za kolegu, ali to ste smetnuli s uma. Uradite ono što se od vas očekuje i nakon toga sigurno ćete biti ponosni na sebe.

Zdravlje: Moguć je blaži oblik depresije.

 

JARAC

 

Ljubav: Teško podnosite to što partner nema vremena za vas, a ova nedelja upravo je takva. Trenuci koje provodite zajedno nisu dovoljni za vaše ljubavne apetite. Iznenađenje u toku dana promeniće postojeći odnos nabolje.

Posao: Trebalo bi da obavite potpuno nov radni zadatak i pitate se da li ste sposobni za to. Bez razloga osećate nesigurnost. Posle prvobitnog straha, krenućete u realizaciju posla bez ikakvih problema. Gubitak dokumenata moguć je za vreme pauze na poslu.

Zdravlje. Nervoza.

 

Period vladavine Škorpije: Šta je sa propuštenim šansama, tajnim ljubavima, neostvarenim željama?

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Osoba za koju ste se zainteresovali kao da se plaši vaših reakcija. Ne znate da li da preduzmete nešto ili da čekate i vidite šta će od svega toga ispasti. Savet je da sačekate idealan trenutak za akciju ili inicijativu prepustite drugoj strani.

Posao: Radno okruženje odlikuju neobična dešavanja i imate utisak da ste u prilici da budete između dve vatre. Potrebno je da se postavite mudro i postupite diplomatski, sarađujući s obe strane. Promene vam tek slede.

Zdravlje: Opterećenost donjeg dela leđa.

 

 

RIBE

 

Ljubav: Tražite nešto čega, sasvim je očigledno, nema. Želite ono što ne postoji i to ćete shvatiti na teži način. Oni koji imaju partnera, neka se spreme za neku vrstu sitnog razočaranja, uzdržavajući se da od toga naprave veliki problem.

Posao: Često pravite pauze jer ste premoreni, a prilike za odmor ne postoje. Ne znate zašto nemate motivaciju da radite, a zapravo je novac najveći razlog za to. Greške koje pravite tolerišu se zbog toga što ste se pokazali u prethodnom periodu.

Zdravlje: Povišena temperatura sredinom nedelje.

 

makonda-tracker