zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 15. do 21. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, u sedmici od 15. do 21. aprila.

Šta vam donosi nedeljni horoskop do 21. aprila?
Šta vam donosi nedeljni horoskop do 21. aprila?foto: Shutterstock/Andrii Medvediuk

LAV

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće komunikaciju skrivenog tipa. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih zamaha u vašem odnosu sa partnerom. Najverovatnije, u vašem životu može da se pojavi uporan muškarac sa kojim biste mogli da razvijete vezu u decembru ili januaru.

U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete početi da trenirate, ili ćete imati put sa ženom. Takođe je verovatno da će sastanak ili dijalog sa nekom ženom uticati na vaš uspeh. U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadne transformacije u vašoj karijeri, statusu ili će doći do napretka u vašem ličnom projektu.

U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju fatalni spoj , što bi moglo da donese naglasak na finansije (pazite na novčanik i potrošnju na mreži).

 

DEVICA

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku doneće vam druženje sa grupom ljudi sa kojima imate bliske emotivne veze. Sastanak sa prijateljem. U utorak i sredu, 16-17. aprila, doći će do opozicije Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti brige za zdravlje ili posao. Možda ćete morati da rešavate svakodnevne probleme. Aspekt takođe može da unese tenziju u radni tim. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete početi da predajete ili govorite javno, ili ćete imati važan sastanak sa ženom koja će vam pomoći da unapredite svoj cilj u karijeri.

U subotu, 20. aprila, UUran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt iznenadnog prodora u obrazovanju, ili ćete imati ponudu za putovanje. Osim toga, u vašem životu može se pojaviti partner sa kojim ćete uspostaviti sudbinsku vezu. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici stvaraju kobno spajanje, koje može doneti naglasak na vaše emocije i verovatno ćete brinuti za svoje zdravlje.

 

 

VAGA

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku će doneti komunikaciju sa vašim šefom. U utorak i sredu, 16-17. aprila, biće opozicija Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emotivnih zamaha u odnosima sa prijateljima ili zbog deteta. Moraćete bukvalno da balansirate između posla i poslovnog života. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da možete započeti novu aktivnost, i to među potpuno novim ljudima

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt velikih finansija, rešavanje nekih pitanja u monetarnoj sferi. Takođe se možete odlučiti za renoviranje. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici imaju kobno spajanje, koje može doneti akcenat na realizaciju nekih tajnih papira. 

 

ŠKORPIJA

 

U ponedeljak, 15. aprila, Mesec u Raku će doneti akcenat na duhovnu sferu vašeg života, verovatno komunikaciju sa ženom koja će vam doneti harmoniju i mir. U utorak i sredu, od 16. do 17. aprila, biće opozicija između Meseca u Lavu i Plutona u Vodoliji, što će doneti dva dana emocionalnih promena zbog problema u karijeri i stambene situacije. Možda ćete morati da rešavate probleme vezane za kupovinu kuće uz pomoć partnera. Takođe može biti teško uskladiti posao i kuću. U četvrtak i petak, 18-19. aprila, biće konjunkcija između Venere i Čvora budućnosti. To znači da svoju ljubav možete sresti na poslu, ili ćete imati ukrštanje sa osobom sa prethodnog posla.

U subotu, 20. aprila, Uran i Jupiter imaju konjunkciju u Biku, a istog dana počinje kvadrat Sunca i Plutona. Ovo je aspekt naglih promena u odnosima. Možda imate mogućnost da brzo kupite ili prodate kuću. U nedelju, 21. aprila, Mesec i crni mesec u Devici imaju kobno spajanje, koje može doneti skandal sa nekim od vaših prijatelja ili možete da saznate nešto ne baš prijatno od prijatelja. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker