zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 4. do 10. juna: Škorpije će uploviti u novu romansu, Ovnovi krupnim koracima idu KA USPEHU

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Nedeljni horoskop od 4. do 10. juna
Nedeljni horoskop od 4. do 10. junafoto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

Vaga


Ove nedelje širite svoja krila.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, kada se Merkur spaja sa Uranom u Biku i vašom kućom investicija, kredita i dugova. Ovo je dobar trenutak da pronađete novi način zarađivanja novca. Vaga, ovo bi mogao biti trenutak da isprobate nešto novo, diverzifikujete ili istražite neke mogućnosti koje vam sugeriše član porodice od poverenja.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu se suprotstavlja Plutonu u Vodoliji i vašoj kući romantike i zabave. Možda vas jako privlači neko koga ste upravo upoznali, ili ste ga možda videli samo iz daljine, a ovo vam daje nešto o čemu možete da sanjate. Ovo je pravo vreme da upoznate nekog novog i sa njim otpočnete romansu. Ako ste već u ljubavnoj vezi, mogli biste se jako dobro provesti, počevši od razgovora u spavaćoj sobi.

 

 

Škorpija 

 

Ove nedelje idete u pravom smeru.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, kada se Merkur spaja sa Uranom u Biku i vašom kućom partnerstva. Vaša veza bi mogla da dobije sasvim drugačiji obrt. Možda ste do sada sa nekim bili prijatelji i sada shvatate da postoji snažna privlačnost između vas. Ako ste oboje slobodni možete da uplovite u lepu romansu. 

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća društvenog položaja suprotstavljaju se Plutonu u Vodoliji. imate jaku harizmu I danas ćete se izdvajati iz gomile. Samo uspostavljanje kontakta očima može dovesti do toga da vam drugi priđu. Možda ćete dobiti komplimente i pozive za izlazak. Ovo je odličan trenutak za traženje posla ili umrežavanje na polju posla.

 

Škorpije čeka poslovna ponuda koja se ne dobija
Škorpije čeka poslovna ponuda koja se ne dobija foto: Ground Picture, Shutterstock

 

Strelac 

 

Ove nedelje, Univerzum zove.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, spajanjem Merkura sa Uranom u Biku i vašom kućom navika i rutina. Potrebno je da promenite navike. Možda ćete odlučiti da se relaksirate tako što ćete jedan dan nedeljno provesti bez internerta i telefona, posvetiti se uživanju u prirodi, planinarenju ili radu u bašti. Imaćete priliku i da oživite svoj duhovni život. Danas biste mogli uspostaviti novu rutinu.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća avanture suprotstavljaju se Plutonu u Vodoliji. Željni ste zabave i avanture, a uskoro ćete biti spremni da krenete u nepoznate stvari.Neki članovi porodice i prijatelji su veoma fokusirani na stvari poput ekonomije ili nevolja u svetu. Razgovarajte sa njima o tome šta oni misle da treba da uradite, ali na kraju vi ste taj koji treba da odluči.

 

 

Jarac

 

Ove nedelje se oslobađate ograničenja.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, kada se Merkur spaja sa Uranom u Biku i vašom kućom zabave i ličnog izražavanja. Nedavno ste postigli mnogo, ali niste otišli ​​predaleko izvan svoje zone udobnosti. Preuzimanje rizika je ključno za lični i karijerni rast, razmislite kako da izađete iz kolotečine već danas. To se može dogoditi ako uzmete čas, uspostavite nove veze ili jednostavno krenete drugom rutom do odredišta.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća resursa suprotstavljaju se Plutonu u Vodoliji. Danas vam neko nudi pomoć, ali to nije baš ono što tražite. Važno je da ovoj osobi objasnite šta želite. Ona vam misli dobro i veoma je zainteresovana da vam pomogne, ali sada postoji mala jezička barijera, tako da ovo može zahtevati dodatno vreme i trud da biste dobili ono što želite.

Evo ko će ove nedelje rešiti poslovne probleme
Evo ko će ove nedelje rešiti poslovne problemefoto: Shutterstock / GaudiLab

Vodolija

 

 

Ove nedelje ste predmet divljenja.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, kada Merkur spaja Uran u Biku i vašu kuću stanovanja. Bićete inspirisani da menjate nešto u svom domu. Možda ćete želeti da preuredite kuhinju, promenite stil dnevne sobe ili razbijete zid kako biste mogli da dodate još jedno kupatilo. Neke promene bi zaista mogle da promene vaš odnos prema svojom domu.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća veza suprotstavlja se Plutonu u Vodoliji. Postoji neko ko je prilično zainteresovan za vas. A to znači da bi vas mogli kontaktirati putem poruke, e-pošte ili telefonskih poziva. Ako tražite ljubav ovo je dobar trenutak da se zapitate da li je ono što želite takođe ono oko čega se dvoumite. Odgovor bi mogao biti prilično otkrivajući.

 

 

Ribe 

 

Ove nedelje možete pronaći harmonične trenutke.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, spajanjem Merkura sa Uranom u Biku i vašom kućom komunikacije. Sve što stvarate u svom životu počinje od vaših misli. Iako ne možete uvek da kontrolišete svoje misli (posebno jer ste tako intuitivni i otvoreni za vibracije Univerzuma), razmislite o tome da se fokusirate samo na pozitivne misli u naredna 24 sata.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća posla suprotstavljaju se Plutonu u Vodoliji. Možda će biti poteškoća sa nekim projektom. Pomoć je dostupna, ali morate pronaći pravu osobu za to. Osoba kojoj biste inače otišli ​​(kolega, nadzornik, menadžer drugog odeljenja) ili je nedostupna ili nije prava osoba. Pre nego što danas potražite pomoć, razmislite da li poznajete nekoga ko mogao da vam reši ovaj problem.

 

 

 

makonda-tracker