astro kaže

Nedeljni horoskop od 29. avgusta do 5. septembra: Lavove na poslu čeka stabilnost, a Ovnovi treba da izbegavaju sukobe

0

Nedalja koja vam dolazi biće puna izazova koje treba da rešite. 

Srećna žena, Horoskop, Žena, Osmeh, Sreća
foto: Shutterstock/More Than Production

Lav

Jedini način da dobijete šansu za brz uspeh u poslu i ljubavne prilike jeste da pokažete veću fleksibilnost i da se ne držite tvrdoglavo za stare obrasce ponašanja. Morate da postanete pristupačniji, otvoreniji prema drugima, da pokažete malo inicijative. Samo tako ćete moći daprivučete nekog u svoj život. Na poslu vas čeka stabilna i mirna nedelja.

 

Devica

U narednom periodu trebalo bi više i otvorenije da razgovarate sa bliskim ljudima o stvarima koje vam se dešavaju. Za postizanje boljeg raspoloženja, ali i unutrašnjeg mira, astrolozi vam savetuju da počnete da vodite dnevnik. Ovo je sjajna navika koja će vam pomoći da bolje razumete šta se dešava u vašoj duši, da budete svesni svojih emocija. Moguće je da ćete na poslu morati da se izborite za svoje ideje. Vaša harizma i šarm će oslabiti pod uticajem retrogradnog Urana.

 

 

Vaga

Beskrajni sitni problemi mogu vam biti veoma iscrpljujući. Astrolozi vam savetuju da obratite pažnju na zdravlje: ako vam ponestane snage pre kraja radne nedelje, nemojte se siliti. Bolje je da usporite, potpuno se opustite i vratite energiju. To će vam pomoći da pristupite problemima sa novom snagom! Ovo je dobro vreme da se približite sreći i prekinete usamljenost koju dugo osećate.

 

Škorpija

U narednom periodu možete da ostvarujete svoje želje, radite na sebi, menjate sve ono što vam smeta. Astrolozi vam savetuju da se ne mešate u probleme svojih prijatelja i rođaka. Umesto da gubite vreme na druge, bolje je da uradite nešto za sebe: na primer da razvijate svoj hobi ili učite nešto novo. Pod uticajem Marsa, trebalo bi da prestanete da se stidite sebe i svojih želja: vreme je da otvoreno izrazite svoje misli i pokažete osećanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker