TAJNE BROJEVA

NUMEROLOŠKA PROGNOZA: Devetke rešavaju porodične probleme, Trojke izlaze iz svoje rutine

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite svoju numerološku prognozu za narednih 7 dana...

foto: Olesya Kuprina/Shutterstock
foto: Olesya Kuprina/Shutterstock

5

 

Ne čekajte da vam se stvari same dese, već budite aktivniji. Čeka vas uzbudljiv period, ali do vas je da iskoristite prilike na dobar način: rizikujte, prihvatite novitete. Ne dozvolite negativnim ljudima da vas zadržavaju u svojoj prašini.

 

6

 

Ove nedelje ste previše oprezni, ne tako aktivni, već više stvari posmatrate sa strane. Budite jasni i precizni kada su zahtevi u pitanju da ne biste bili shvaćeni pogrešno. Vaši ciljevi su ostvarivi, zato morate grabiti za njima bez izvinjavanja. Pozitivan stav je za uspeh neophodan.

 

7

 

Ovih dana vi ste glavni! Kreirate nove prilike za sebe, prihvatate prilike, promene... Užurbani ste, imate puno obaveza, ali to je za vas trenutno uzbudljivo. Imate svež i pozitivan pristup potencijalnim problemima, zbog čega oni ne opstaju dugo u vašem životu. Ne osvrćite se na prošlost.

 

8

 

Ovo je divno vreme da raščistite sa prošlošću i razjasnite kakvi su vaši ciljevi za budućnost. Budite sigurni oko toga šta želite u životu, budite pozitivni i uspećete u svemu što zamislite. Dobro je vreme da preduzmete inicijativu, ali budite spremni da brzo reagujete kada osetite problem.

 

9

 

Bićete glavni kada je u pitanju vaša porodica. Drugi će se oslanjati na vas i preuzećete vođstvo kada su u pitanju problemi ili bilo kakava organizacija. Očekivaće od vas i da rešavate tuđe probleme i nesporazume; budite puni podrške i pomozite drugima da razreše problem, jer vaša energija deluje umirujuće.

 

 

makonda-tracker