astro prognoza

Koga čeka OBILJE, a koga ZAVIDNE SPLETKE? Mesečni FINANSIJSKI horoskop za AVGUST za svaki znak Zodijaka

0

Proverite astrološke prognoze za svoj horoskopski znak u mesecu avgustu

šta vam donosi finansijski horoskop za avgust?
šta vam donosi finansijski horoskop za avgust?foto: Bobex-73/shuttertstock

VAGE

 

Ako ste planirali novi posao, pravo je vreme za to, kao i za otvaranje sopstvenog posla. Oprostite se od starih dugova i potrudite se da živite ekonomičnije.

 

ŠKOPRIJE

 

Prihodi će biti stabilizovani, a vaša novčan karma sve bolja i bolja, ali samo ako radite pošteno. Isplatiće vam se trud, a čeka vas finansijski priliv. Ušteđevinu uložite pre jeseni u svoj dom i popravke koje su nužne u njemu.

 

STRELAC

 

Promena posla je izvesna, a na intervjuima ćete se odlično pokazati. Avgust obećava mnogo avantura, ali potrudite se da ne potrošite sav novac na to. Za vas će biti profitabilno ako investirate u sopstveni dom.

JARAC

 

Avgust posvetite štednji. Finansijske poteškoće su izvesne ako stalno trošite novac na neplanirane kupovine i slavlja. Bolje je da uložite novac u sopstveno obrazovanje, ali i posao.

 

ribe će zavidni konkurenti probati da osujete
ribe će zavidni konkurenti probati da osujetefoto: Dean Drobot/Shutterstock

VODOLIJE

 

Možda vam prevelika škrtost pokvari odnos sa voljenom osobom. Astrolozi vam poručuju da budete velikodušniji i darežljiviji. Zvezde vam obećavaju dobru zaradu, ali samo ako ne budete lenji. neko blizak e vam tražiti pozajmicu.

 

RIBE

 

Period pred vama će biti finansijski izazovan, ali očekuje vas plodnost na tom planu, kao i uspeh na poslu. Zavidvni konkurenti će se truditi da vas osujete. Priliv novca je izvestan ako se potrudite i radite marljivo i ne obraćate pažnju na ljude koji vam zavide i pokušavaju da podmetnu nogu.

 

BONUS VIDEO

4 znaka koja će imati sreće u horoskopu:

 

 

makonda-tracker