Astro prognoze

Od silne ljubavi vreli avgust sledi: Velika Sreća nalazi se u 4. kući Raka, tim povodom - eto samo srećnih trenutaka

0

Tokom avgusta 2017. godine mnogi znakovi uživaće veliku ljubavnu sreću, osim pojedinaca koji će se boriti sa problemima isključivo romantične prirode. Kojoj grupi pripadate? Zvezde otkrivaju!

 

Vage, Škorpije, Strelčevi...

foto: Profimedia

VAGA

 

Mars, vladar kuće parova Vage je u Lavu i u dobrim odnosima s puno drugih planeta i u srećnoj kući. Ovakav sklop planeta govori o nadi i projektima za budućnost para, o povoljnim okolnostima, o zabavi i zajedničkim izlascima na društvena događanja. Za Vage koje nisu u vezi odlazak na društveni događaj može doneti i sreću u pronalasku potencijalnog partnera. Isto tako, novu ljubav mogli bi upoznati preko prijatelja ili poznanika. Mars je u konjunkciji sa Suncem, a Venera, planeta ljubav,i je u karti Vage na zenitu, što govori o tome da imate visoka očekivanja od partnera vezano za postignuća i privlačiće vas oni uspešni i na visokom položaju ili boljeg statusa od vas.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubavni život toekom avgusta 2017. godine ulazi u prosek i veće i značajne promene nisu na vidiku. Sa Venerom, vladarem kuće parova Škorpije, smeštenom u 9. kući vaše solarne karte, putovanja, duhovni ili kulturološki ciljevi mogu uticati na donošenje odluka ili na ozračje u ovom periodu. Mogli bi da se upustite u vezu na daljinu koja se temelji na zajedničkim intelektualnim interesima i idejama. Kako bi se potencijal manifestovao postoji potreba da se, osim seksualne želje, doživljaji i strujanja koja se događaju ispod površine prenesu na osećaje i emocije ili čak na duhovni razvoj. Bez te struje, skloni ste asketizmu. Privlačiće vas mistične i tajne ljubavne priče.

 

STRELAC

 

Avgust 2017. godine povezuje veze s karijerom, statusom, određenim stupnjem slave ili pojavljivanja u javnosti. Merkur, vladar kuće parova Strilca, je retrogradan, u kući karijere. Osećaćete kao da zaslužujete bolje ili ćete analizirati treba li vaš izbor kada je u pitanju veza biti na temelju samo emocija ili društvenog statusa. To će biti komplikovan proces koji uključuje promenu emocija, predomišljanje, ponovne procene, a raščistiti će to tek u septembru. Veza u kojoj ste može postati javna ili uticati na vašu karijeru, ugled ili status. Prisustvo Venere, planete ljubavi, u 8. solarnoj kući Strelca ni malo ne olakšava stvari i može doneti finansijske posledice.

 

Od danas pa sve do 6. avgusta 2017. godine: Jedan znak na meti je spletkaroša, a ko će mu pomoći?

 

JARAC

 

Zavodljiva Venera je u kući parova Jarca sve do 26. avgusta 2017. godine. Sklop planeta obećava sreću u vezi ili braku, harmoničan odnos pun ljubavi i mira. Ovo je povoljan period za poboljšanje odnosa, za obnovu veze ili ako niste u vezi, za pronalazak partnera. Venera vam može doneti čitav niz iskušenja i ponuda, čak i onima koji su u vezi. Kako god bilo, Venera donosi povoljne okolnosti za razvoj odnosa, za flertove koji će vaše samopouzdanje podići, kao i vaš šarm. Ipak budite oprezni: Venera nije u povoljnom aspektu i moguća su preterivanja i prestupi. Isto tako, ne bi trebali mešati posao i ljubav.

 

VODOLIJA

 

Kakva igra moći u kući parova Vodolije! Tokom avgusta 2017. godine ovo polje je aktivno, možemo reći i borbeno polje, s velikom količinom energije koja je strastvena, goruća i divlja, uz prisustvo Sunca i borbenog Marsa. Želja za osvajanjem i nametanjem svoje volje je velika. To vam daje hrabrost da napravite prvi korak ili da pokažete svoju ljubav gestama, ali možete preplašiti ili uznemiriti intenzivnim akcijama u nedostatku strpljenja ili diplomatije. U nekim slučajevima voljena osoba može pomisliti kako vam nije stalo do njenog mišljenja ili osećaja i da vam nedostaje saosećanje, razumevanje, nežnost i brižnost. Trebalo bi da malo usporite, posebno zato što se u kući parova Vodolije u avgustu 2017. godine događa i pomračenje Sunca.

 

RIBE

 

S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće parova Riba, u kući parova Riba, avgust 2017. godine je važan mesec za vaš ljubavni život. Poguraće vas da pobliže pogledate svoj brak ili vezu u kojoj ste i da nađete način kako da vam bude bolje, kako da rešite stvari koje vas opterećuju duže vreme, da otkrijete koja i kakva očekivanja imate od voljene osobe i šta ona očekuje od vas i slično. Mogli bi dobiti nove ponude, što će vam pomoći da uporedite stvari ili će vam nešto iz prošlosti privući pažnju: problem koji nije bio rešen kada je trebao biti, ponuda ili rasprava koja nikad nije dorečena i razrešena ili stara ljubav. Prisustvo Venere u kući ljubavi i erotike Riba daje dublje čulno značenje. Iako komplikovan, avgust 2017. godine donosi puno potencijalnih ljubavnih prilika i pun je osećaja, značajan i donosi lekcije.

makonda-tracker