Iskričave svećice sa vatrenom loptom

Kineski mesečni horoskop: Jin energija Vatrenog Petla protiv jang energije juna - sudar koji donosi toplinu

0

Osim ako vas ne isprovocira da uradite nešto što ne želite, ovaj sudar u junu mesecu doneće vam mnogo toga lepog...

 

Svinja, Pas, Petao...

foto: Profimedia

Svinja

 

Nikakve stvarne promene nisu moguće ako ih obe strane ne prihvate. Zato razmislite da li ste spremni na predlog koji će vam biti upućen, a osećaj tihe sreće u grudima biće vam najbolji vodič. Pitajte svoje srce, ono će znati pravi odgovor. Na poslu vas očekuju vrhunski uspesi, pamtićete ovaj jun.

 

Pas

 

Ne upuštajte se u ishitrene razgovore pre nego što pažljivo ne utvrdite kakva su vaša osećanja. I ne brinite dok ne utvrdite realne činjenice, a to ćete najbolje započeti tako što postavite direktna i jednostavna pitanja. To je savet i za one rođene u znaku Psa koji s nežnošću iščekuju susret sa svojom srodnom dušom. Priđite i pitajte...

 

Petao

 

Srećni parovi nisu oni koji se ne svađaju, već oni koji umeju da se svađaju. Imajte to na umu celog meseca, dakle slušajte i tek onda govorite. Ako ste na početku veze i vidite razorne nesaglasnosti, bolje je da se ranije povučete. Imaćete mnogo posla ovog meseca, pazite i na odmor.

 

On voli da osvaja i da glumi neuhvatljivog: Od muškaraca u ovom horoskopskom znaku će vas zaboleti glava

 

Majmun

 

Iskreni susret s prošlošću značiće i susret s vlastitim greškama. Ne oklevajte, priznajte ih. Nova mudrost omogućiće vam da bolje razumete sadašnje odnose. Na poslu se pozabavite boljom organizacijom, to će vam pomoći da i u trenucima najveće gužve radite bez trzavica.

 

Koza

 

Od poznanstva do prijateljstva, od prijateljstva do ljubavi! Uverićete se da je ovo jedan od najlepših puteva od hiljadu milja, pa zato uživajte i u prvom i u svakom sledećem koraku na tom putu. I na poslovnoj mapi pomeraju se startne linije, vaš novi početak može pasti baš u vreme mladog Meseca.

 

Konj

 

Ovo je mesec ozbiljnosti i posvećenosti poslu. Pojačana profesionalnost uneće dozu zrelosti i u druge sfere života, nije naodmet da se malo podsetite šta je, zapravo, zaista važno. Bićete spremniji da se suočite sa bliskim ljudima i razrešite nedoumice koje su pretile da se pretvore u konflikt.

makonda-tracker