Pomoć u teškim životnim situacijama

Numerolozi kažu: Smernice ka najboljim rešenjima daje BALANS BROJ

0
Svaki čovek različito reaguje na izazove koje nam život svakodnevno donosi i stavlja nas na test izdržljivosti...

 

Balans broj 4

 

foto: Profimedia

Pokušajte da posmatrate probleme sa većom dozom optimizma i ambicije. Najvažnije je da uspostavite kontrolu nad besom i negativnim osećanjima, jer disciplina četvorkama daje neverovatnu moć i snagu. U svakom sukobu pokušajte da pronađete kompromis. Takođe, vaš osećaj za pravdu treba da bude drugačiji i da u njega uključite vrline poput opraštanja, saosećanja i dubokog razumevanja. Potrudite se da budete "u koži" osobe sa kojom ste u sukobu, da razumete njena osećanja. Problem će biti lakši ako ga sagledate iz više uglova.

 

Balans broj 5

 

Lakše i bolje ćete rešiti nesporazum i probleme ako se fokusirate na njih, umesto što ih uvek gurate "pod tepih". Jasno je da vam je trenutno lakše da zažmurite pred problemom jer imate strah od bola, krize i sukoba, ali tako ćete samo prouzrokovati još više teškoća. Nemojte probleme od sebe da krijete tako što ćete stvoriti neki oblik zavisnosti. Morate sebe da ubedite da ste sposobni da smislite kreativno i korisno rešenje za svaki problem. U svakoj situaciji setite se da je rešenje na dohvat ruke, samo je potrebno da se jasno na njega fokusirate.

 

Ovo su znaci da se vrata ljubavi otvaraju: Mars se kreće znakom Bika, i promeniće SVE

 

Balans broj 6

 

Vaša snaga je to što uvek razumete ljude, čak i kada su sa vama u sukobu. Ali vaša najveća slabost je to što se previše oslanjate na svoje prijatelje i porodicu. Prestanite da očekujete od drugih da vas usmeravaju ka rešenjima i dobrom odlukama, već uzmite vlastiti život u svoje ruke. Nedostatak odgovornosti je vaš najveći naprijatelj u rešavanju kriznih situacija. Prihvatite svoju ulogu u životu i pokušajte sami da izađete iz sukoba i krize kao jača i bolja osoba.

 

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker