U 2017. godini

Astrološka prognoza koju ste dugo čekali: Ljubavne klopke, sudbinski susreti... pravi rolekoster od dešavanja!

0
Ovnovi, sve ono što se bude dešavalo imaće jednu moguće, neobičnu notu - možete pomisliti da ste pronašli svoju srodnu dušu, samo da biste se već u nekom skorijem narednom periodu okrenuli na potpuno drugu stranu... Ali ne brinite se, uživaćete.

 

Sudbinska provera za Blizance u 2017. godini

 

foto: Profimedia

Još jedan izuzetno dobar period je na jesen, tačnije od septembra meseca i on je i najstabilniji, jer se vidi da će vas automatski odvesti u odnos koji se jako brzo može razviti u dosta ozbiljnu priču.

 

Blizanci

 

Dragi Blizanci, svesna sam da je teška godina za vama. Nije lako nositi Saturnovo breme, pogotovo kada se ovaj teret nalazi u vašem polju braka i ozbiljnih emotivnih partnerstava. Na ovo ste imali i nepovoljan aspekt Jupitera na vaš znak, i to baš iz polja doma, pa se sve što se dešavalo (a dešavalo se većim delom neprijatno), itekako odrazilo na odnos vas i voljene osobe. Ova godina u koju ulazimo obećava ipak nešto lakše putovanje. Ne može se garantovati da će baš sve biti pesma i muzika - iako Jupiter sada iz vašeg polja ljubavi, dece, životne radosti ipak miluje vaš znak.

 

Nezgodni učitelj - mučitelj Saturn do kraja 2017. godine pomno će pratiti sve što se dešava u vašim emotivnim relacijama. Naravno, sigurna sam da ste do sada sto puta pročitali - tamo gde je ova planeta, tamo su stvari na testu.

Na testu vremena, odgovornosti, istrajnosti - na jednoj formi "sudbinske" provere. Ipak, mnogo će lakše biti disati - neki odnosi se mogu popraviti na taj način što će partneri dati jedno drugom više slobode, što će se potruditi da razumeju i drugu stranu, a ne samo da stave sebe na prvo mesto.

 

Dalje - nekima će dolazak prinova u život ulepšati vezu, a neki će jednostavno naći sa partnerom zajedničke teme, hobije, načine da provedu vreme kvalitetno i opušteno... neki od vas će popraviti svoj odnos intenzivnijim "učešćem" u igrarijama u spavaćoj sobi... jednostavno - dokle god se trudite jedno oko drugog, ne postoji šansa da vas Saturn dovede pred "svršen čin".

No, naravno - imamo i one parove kojima kraj odnosa već kucka na vrata. U suštini, koliko god vam možda bilo teško, jer shvatate da je vaša veza ili brak pri kraju, ovo shvatite na drugačiji način - kao neku formu oslobođenja, jer je život za vas pripremio još mnogo toga kroz šta morate proći...

 

Prvi deo godine je nešto napetiji, dok ćete u drugom delu 2017. godine već lakše disati. Što se tiče slobodnih Blizanaca - nemojte zaboraviti da je Jupiter u vašem polju ljubavi, uživanja, svakakvih slatkih i finih ljubavnih zadovoljstava. Dok vas Jupiter s jedne strane "gura" u takve situacije da vas udvarači bukvalno opsedaju, Saturn će, zbog dobrih aspekata koje pravi, biti spreman da odobri vaše izbore.

 

Prvo pa muško - već u prvom mesecu godine, Blizanci dobijaju ljubavnu šansu. Doduše, ovo više miriše na neku tajnu afericu ili kombinaciju, ali ko će se baviti takvim sitnicama - bitno je da se uživa bez kraja i konca! Srce vam može odneti kolega ili koleginica, pogotovo ako ste već i ranije povremeno sa ovom osobom imali neke sitne varnice.

 

Februar, mart, april i maj će dodatno podgrejati stvari, pogotovo kada vaša vladarka polja ljubavi, Venera, krene retrogradnim hodom. U ovom periodu očekujte bukvalno i moguće i nemoguće - od povratka bivših partnera u vaš život, tajnih odnosa, toga da ćete biti „treća osoba" u nekoj vezi... pa sve do ljubavi sa prijateljima ili onoga što je uvek najzanimljivije - početaka karmičkih priča, udaljenosti, razlike u godinama i tako dalje... i tako dalje...

 

Čudesan spoj Merkura u Jarcu i punog Meseca donosi neočekivanu sreću

 

Da uprostim - povremeno nećete znati šta vas je snašlo, jer će se stvari dešavati izuzetno brzo a vi ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama. Iako će cela 2017. godine pogodovati slobodnima, jedan od lepših, a ujedno i mirnijih i stabilnijih perioda je na jesen - sve ono što u ovim mesecima započnete ima velike šanse da traje!

 

Rak

 

Velika rekonstrukcija porodičnog i bračnog života ove je godine itekako naglašena. Neki od vas će želeti da promene mesto stanovanja, stambeni prostor, da renoviraju, da učine svoj dom mnogo lepšim i prijatnijim mestom. Drugi će se pak, više okrenuti rekonstrukciji ODNOSA sa bračnim partnerom. Sad, da se razumemo dobro - ova vam godina daje odlične predispozicije za PROMENU, ali u kom pravcu će ta promena ići zavisiće samo i isključivo od vas i vašeg partnera.

 

Naime, ukoliko je postojala zategnutost u odnosima, ona se sada može prevazići, zajedničkim snagama, naravno. Vi i partner se možete usaglasiti, napraviti neophodne promene, koje će malo po malo, početi da zaživljavaju tokom 2017. godine. Postoje, naravno i oni drugi - kojima je postojećeg stanja već preko glave i koji će predispozicije koje ova nova godina daje iskoristiti za odvajanje i okretanje samo sebi.

 

Kao što sam to već navela u godišnjem horoskopu - ovo je godina razvoda, pa ako vam je tako nešto na pameti - i to je moguće! Za Rakove u brakovima, ako žele da sve ide kako treba, neophodno je da prvo postanu prijatelji sebi, a onda da i sa bračnim partnerom uvedu neke lepe novine u odnos. Družite se više, izlazite zajedno, radite i na prinovama - jer drugi deo godine, naročito period od oktobra kada Jupiter uđe u vaše polje dece, može da vas obraduje itekako!

 

Oni koji su u dužim emotivnim vezama imaće povremeno iskušenja. Ako zajednički pregurate proleće i leto, to jest - ako vi ne budete "povučeni" drugim osobama - do kraja godine vam sledi miran i stabilan put. Ne samo to - postoji ogromna predispozicija da u jesenjem periodu vaša veza bude ozvaničena, da otpočnete zajednički život ili bračnu zajednicu... kao i da se radujete trudnoći...

Ako ste slobodni - pred vama je jedna godina sa velikim preokretima.

 

Znam da mnogima od vas baš nedostaje pravi emotivni odnos, osoba na koju će moći da računaju i da joj se posvete - ali 2017. godina traži od vas da prvo istražite sebe, da budete opušteniji, da prosto - malo uživate u životu. Period sve do polovine proleća sigurno će doneti jednu ili više osoba na vaša vrata. Ipak, teško je reći da bi ovo mogle da budu mirne priče - iako će biti obojene velikim zanosom i emotivnim dubinama, ipak će se kroz njih najviše provlačiti strast... Tako da je moguće da će imati određeni rok trajanja i nestati iz vašeg života.

 

Da se razumemo - vi se nećete grčevito držati ovih osoba - bićete mnogo opušteniji i željni da istražite i sebe i neke drugačije tipove odnosa - pa čak i one koji su kombinacija prijateljstva i ljubavi. E, već od juna stvari za Rakove počinju da poprimaju jedan ozbiljniji tok. Od ovog perioda u vaš život će početi da ulaze ljudi koji su mnogo ozbiljniji i stabilniji, ali ćete i vi početi da osećate potrebu da se skrasite. Od avgusta do novembra je u potpunosti vaše vreme!

 

makonda-tracker