Okrenite novi list

Koja je to toliko posebna uloga retrogradnog Merkura između 19. decembra 2016. i 8. januara 2017. godine?

0
Merkur će imati posebnu ulogu u podizanju lične svesti i shvatanju mudrosti. On putuje između čoveka i Svevišnjeg, između svetla i tame i prenosi bitne poruke, ne sudi nama i našim odlukama i zato ga treba posmatrati kao specijalnog glasnika koji je došao da nam prenese sve mudrosti, a na nama je da ih iskoristimo na pravi način.

 

Na ulasku u novu godinu, Merkur će nam pružiti potrebnu hrabrost

 

foto: Profimedia

Retrogradni Merkur u Jarcu obeležiće karakteristične crte svakog Jarca- praktičnost i stabilnost. To znači da će Merkur da se posveti praktičnom i smislenom "raščišćavanju ormana". Neće biti mesta za emocije i to je sjajna vest! Izostaće preterane reakcije srca, što će nam omogućiti da mnoge stvari posmatramo prizemno i glavom.

 

Zbog buđenja svega negativnog što je dugo spavalo u nama, oslobađanje energije kroz vežbanje i kreativnost oslobodiće nas pritiska i pomoći da sagledamo stvari nekom novom perspektivom.

 

Na ulasku u novu godinu, Merkur će nam pružiti potrebnu hrabrost i snagu da stanemo iza svojih reči i dela, a to će se odraziti i na one stvari za koje smo se toliko emotivno vezali.


Da li ste znali: Pripadnici OVOG horoskopskog znaka važe za NAJLEPŠE!

 

Ova godina bila je godina završetaka i ma koliko to bolno bilo i koliko god pokušavali da ipak TO nešto ne privedete kraju, retrogradni Merkur će vam pomoći da konačno prihvatite da je kraj i da prodišete punim plućima, jer kad se jedna vrata zatvore, otvaraju se neka druga, bolja i svetlija.

 

Iskoristite poslednju fazu retrogradnog Merkura da zacementirate sve za šta ste sa toliko puno truda radili u ovoj 2016. godini i shvatite ovaj planetrani aspekt kao ono poslednje zrnce energije koje vam je toliko bilo potrebno da konačno izađete iz kruga nerešenih emocija, odnosa i posvetite se onome što vam vaše srce, duša i glava govore.

makonda-tracker