Nervozu, napetost i konflikte

OVO nipošto NEMOJTE raditi dok je pun Mesec u Blizancima!

0
Obratite pažnju na to što govorite i izbegavajte gužve, jer će nervoza i napetost biti prisutna na mestima gde ima puno ljudi, gde ima čekanja, kao što su pošte ili domovi zdravlja, ali i na autobuskim i železničkim stanicama, u saobraćaju ili na putevima...

 

Da biste smanjili uticaj punog Meseca...

 

foto: Profimedia

Dobro bi bilo da radite na svom opuštanju, da primenite opuštajuće disanje. Dišite duboko i ravnomerno kako bi osetili mir ili meditirajte da bi se opustili. Relaksacija uz neku opuštajuću muziku, kao i afirmacije protiv stresa i napetosti takođe mogu umanjiti nepovoljno delovanje punog Meseca u Blizancima.

 

Pun Mesec u Blizancima može uticati na psihičkom planu, pa donosi nervozu i nesanicu. Dobro bi bilo da preduzmete neke mere kako bi takav efekat umanjili. Jedan od načina da se smanji stres i ne unosi bespotrebna nervoza i panika jeste da smanjite komunikaciju i da manje slušate vesti i informacije koje uznemiravaju. Da biste se bolje fizički osećali smanjite unos tečnosti, izbegavajte slatko i voće i koristite toplu hranu (mahunarke najviše).

 

Pun Mesec je period kada se neke stvari mogu promeniti na pozitivno, a to je novac. Možete primeniti neki ritual za uvećanje novca, kako je pun Mesec u Blizancima akcenat je na rečima i mislima koje mogu privući novac, kao što je recimo: "Novac mi dolazi sa svih strana". Mesec u Blizancima može da donese neočekivane upalate. Moguća je i veća konfuzija po pitanju stvari, poput zaturanja ili zaboravljanje novčanika, ključeva, mobinog ili korišćenje pogrešnih kartica.

 

Očekujte mnogo zabave i smeha: Evo šta treba da uradite da biste uživali u 2017. godini!

 

Pun Mesec je u sekstilu sa Uranom u Ovnu, a Sunce je u trigonu sa Uranom u Ovnu i sigurno je da su mogući i povoljni preokreti ako radite neke stvari oprezno i bez preterivanja, a oslanjajući se na intuiciju koja će biti izražena. Isto tako, ako rešite da neku vašu nepovoljnu naviku ili osobinu ukinite, kao što je recimo pušenje ili kao što je lenjost u učenju, jer je Mesec u znaku učenja, tada ćete osetiti i povoljne efekte Punog Meseca. Takođe, pokupšajte da ne podležete sugestijama i mišljenju drugih, posebno ako ste tome skloni, jer ćete tako izbeći negativna razmišljanja ili loše odnose sa drugima.

 

Potrudite se da unesete što više pozitivnih misli, a ako ih nemate sada je vreme da to promenite i da pozitivnim mislima privučete i pozitivne promene. Delovanje punog Meseca je moćno, ako ste skloni kontroli i samokontroli to može doneti i dobre promene, ako se veoma potrudite da učinite nešto što bi do takve promene dovelo. Pokušajte i bićete zahvalni na fantastičnim rezultatima.

 

foto: Profimedia

Uticaj punog Meseca na našim prostorima kreće već 13. decembra 2016. godine od 13 sati i trajaće sve do 14. decembra u 16 i 55 sati. Pun Mesec u Blizancima biće na 22. stepenu Blizanaca u 1:06 sati posle ponoći. Pažnju treba obratiti na komunikaciju, koja može biti napeta, a možete očekivati i više nervoze i razdražljivosti, što može dovesti do sukoba i konflikta.

makonda-tracker