Tokom 17. i 18. avgusta

Šta nam donosi pun Mesec u Vodoliji: Da li ste odlučili šta biste to mogli da kod sebe promenite?

0
Na dan 16. avgusta 2016. godine, Mesec je ušao u Vodoliju u poslepodnevnim satima i energija raste. Dobro je ako ste taj dan proveli aktivno, završavajući nešto što ste ranije počeli...

Iskoristite prilike koje vam dolaze!

 

foto: Profimedia

Dobri aspekti omogućavaju da promene ne budu nepovoljne, kako je uobičajeno, ili da okolnosti navedu na promene koje mogu izmeniti situaciju. Posebno je dobro da sa tim promenama počnete već od 16. avgusta, kada je Sunce u ulazećem trigonu sa Uranom. Ukoliko to učinite, možete promeniti tok stvari na bolje. Iskoristite prilike koje vam danas dolaze, posebno ako je nešto neočekivano, iznenadno, naglo i donosi vam neku novu mogućnost.

 

Merkur je u konjukciji sa Jupiterom u Devici, ovih dana, posebno od 16. do 30. avgusta pa vam svi dogovori, razgovori, susreti, komunikacija, putovanja ili neka nova znanja i informacije mogu doneti poboljšanje. Pun Mesec je povoljno vreme da kod sebe promenite neku naviku, a kako je u znaku volje, u Vodoliji, možete da budete uporni u tome.

 

Tada treba više samodiscipline kako bi se tok događanja usmerio ka dobrim, a ne nepovoljnim ishodima. Treba izbegavati hirovitost, ekcentričnost, samovoljnost, jer ona može nepovoljno uticati na odnose sa drugima. Nervozu i nemir umanjite korišćenjem bilja koje smiruje. Koristite: matičnjak, nanu, lavandu, valerijanu, hmelj za opuštanje.

 

Nekima će i samoća pomoći da izbegnu neprijatnosti, ili konflikte. Ako nije moguća totalna samoća, onda se savetuje izbegavanje mesta gde ima puno ljudi i gde lako može doći do nekih ekcesa, sukoba, posebno sa nekim autoritetom, jer je Sunce u Lavu u opoziciji sa Mesecom u Vodoliji. Treba pomiriti i lične interese sa kolektivnim, grupnim. Nije vreme za bunt, protest, jer to može dovesti do sukoba i problema. Vodolija je društven znak i vezan za grupe ljudi, te dešavanje u nekoj grupi i emocije se lako mogu širiti, a to može da donese više mogućnosti za nepovoljna dešavanja.

 

Ako niste u stanju da izbegnete, onda se potrudite da se što više kontrolišete, jer svaki konflikt se teško rešava, posebno ako niste u stanju da pomirite suprotnosti, da budete fleksibilni i prihvatite razliku. Potrebno je čuvati živce, jer lakše može da dođe do nervnih napada, sloma živaca, problema s kardivoskularnim sistemom ili sa cirkulacijom...

 

Znate li koje je obeležje Rokuyo ciklusa uz današnji dan? Saznajte, jer tu se krije sreća!

 

Pun Mesec će biti 18. avgusta u 11:27 na 25. stepenu Vodolije i najviše će njegovo delovanje osetiti osobe koje imaju Sunce, Mesec, podznak, ili neku planetu između 21. i 28. stepena u Vodoliji, Lavu, Biku i Škorpiji. Pripremite se za dolazeći pun Mesec, preduzmite sve da se opustite, budete smireni, sposobni da kontrolišete emocije, ili se - ako to niste u stanju ovih dana - osamite i izbegnite situacije koje mogu da vas uznemire, iritiraju i navedu na neku nepromišljenost posebno 17. i 18. avgusta u prepodnevnim satima.

 

Odlučite šta biste to mogli da kod sebe promenite, a što može da bude vezano za odvikavanje od neke ili štetne navike, ili neke negativne osobine, koja vam donosi najviše problema i potrudite se da se sa time izborite u periodu punog Meseca, jer tada će vam tada njegova energija najbolje koristiti.

makonda-tracker