ASTROLOGIJA

Spisak HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka: Uradite ovo i sve u životu će se krenuti NA BOLJE (od 30.1 do 5.2.)

0

Ako imate osećaj da ste se zaglavili u problemima, pogledajte savete koje su za vas spremili astrolozi, ljudi koji znaju da čitaju zvezde 

HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.
HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.foto: Shutterstock/Andrey Yurlov

U nedelji koja je pred nama mnogi će imati utisak da su ušli u mrak iz kojeg je teško izaći. Astrolozi su tu da donekle pruže podršku i pomognu da se reše problemi ili bar preduprede novi.

 

Evo šta je to što znakovi zodijaka ne bi trebalo da zaborave ove nedelje i što bi moglo da im pomogne da krenu u potpuno drugačijem smeru.

 

Horoskop hitnih saveta za sve predstavnike zodijačkog kruga sastavila je astrološkinja Ana Rusalkina .

 

Ovan


Rad kao sredstvo za život je često neizbežan, ali pokušajte da o njemu razmišljate ne samo na ovaj način, već i da ćete kroz njega koristiti svetu. Možda nekome ulepšate ili učinite nečiji život lakšim i udobnijim.

 

Bik


Dodajte malo lakoće ovoj nedelji. Odagnaj od sebe teške misli, ne davi se u zimskoj melanholiji – od zime je ipak ostalo vrlo malo. Pokušajte da sa osmehom pozdravite sve što dolazi ove nedelje, čak i ako je reč o teškim situacijama. Igrajte se na život.

Blizanci


Vreme je da dodate malo doslednosti i marljivosti. Ne, ne morate da menjate svoju prozračnu prirodu - raznovrsnost i multitasking su vam uvek važni. Neka ove nedelje bude malo manje haosa, ali više strukturisanog prebacivanja između aktivnosti i zadataka.

 

Rak


Odvojite malo više vremena da budete sami ove nedelje. Idealno je dodati meditaciju u svoj raspored. Važno je da mentalno proživite prethodna iskustva - trenutni dan, nedelju, pa čak i godinu. Meditacija može biti dobra prilika za ovo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.
HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.foto: Shutterstock / New Africa

Lav


Probajte nešto novo ove nedelje. Ovo bi mogla biti neobična vrsta sira ili kafe u drugom kafiću. Jednom rečju, dodajte utiske, a sa njima će doći prilike. Nove stvari uvek grade nove neuronske veze, koje će vam, zauzvrat, otvoriti nove puteve.

 

Devica


Pratite svoja ograničavajuća uverenja o novcu ove nedelje. Na primer, „novac je prljav“, „siromašan, ali pošten“ i tako dalje. Ako nađete slične misli u svojim mislima, onda će ovo biti veliki korak da ih se rešite, a samim tim i da uspostavite zdrav odnos sa sferom novca.

Vage


Možete i treba da želite više - ne zakopavajte se u svakodnevni život, sanjajte i gradite put ka svojim snovima. Možete se kretati malim koracima, jer je ceo život pred vama. 

 

Škorpion


Ove nedelje uradite jednostavnu vežbu – idite do ogledala i recite sebi lepe reči. Teško? Ne razumem zašto? Probajte i shvatićete. Sada vam je veoma važno da sebi date ljubav i vrednost, a da to ne očekujete od drugih. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.
HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.foto: Shutterstock/Shyntartanya

Strelac


Ove nedelje potrošite nešto novca na sebe. Obavezno kupite nešto samo za vas, ono što želite i što vam je važno. Najviši nivo nije pravljenje za sebe, a kamoli za druge. I uživajte u procesu i rezultatu, jer vi to zaslužujete.

 

Jarčevi


Pregledajte fotografije sa svojih putovanja, proučavajte video zapise o putovanjima, posebno planinama - ovo će vam dati snagu i inspiraciju za ovu nedelju. To mogu biti samo pogledi i pejzaži ili priče blogera, putnika, istraživača.

Vodolija


Fokusirajte se na posao, svoje društveno ispunjenje ili svoj hobi ove nedelje. Razmislite o tome koje nove stvari možete uneti u to. Ili o tome kako da se što brže i efikasnije nosite sa tekućim zadacima. Glavna stvar je da ne zaboravite svrhu - zašto sve ovo radite.

 

Riba


Više razgovarajte sa svojom mamom ove nedelje, pitajte je za savet, pustite je da podeli svoja životna iskustva. Ako je vaš odnos sa majkom daleko od bliskog, onda ne morate žuriti da ga sada uspostavite; bolje je da popričate od srca sa svojim starijim prijateljem.

 

 

makonda-tracker