ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

VELIKE PROMENE su pred vratima: Kako će pun Mesec koji je počeo 27. novembra uticati na svaki horoskopski znak?

0

Mnogi će doći do neočekivanog uspeha, ali biće i problema 

 

ASTRO PROGNOZA ZA PUN MESEC 27. NOVEMBRA
ASTRO PROGNOZA ZA PUN MESEC 27. NOVEMBRA foto: Dzhulbee/shutterstock

Lav

 

Ovo je period kada ćete raditi na jačanju društvenih veza. Ipak, treba da budete obazrivi jer bi moglo doći do nesporazuma kada Merkur bude u kvadratu sa Neptunom, a mesec i sunce u kvadratu sa Saturnom u vašoj osmoj kući. Težite transparentnosti u svojim vezama. Ovo vreme može doneti šokantne informacije o prijateljima koje ste intuitivno ispitivali.

 

Devica

 

Device će se osećati kao da im je ceo život izložen u javnosti. Ali to im neće im smetati, jer će Merkur u Strelcu pomoći da im daju podsticaj ambicijama. Ipak, vodite računa da ne stremite nerealnim ciljevima jer Merkur u kvadratu Neptuna u vašoj sedmoj kući može malo iskriviti vašu stvarnost. Prihvatite odgovornost i jasnoću u svojim odnosima. Ovo je period koji treba voditi sa integritetom.

Vaga

 

Merkur u Strelcu će inspirisati znak da prati intelektualni razvoj. Možda ćete biti iznenađeni „iznenadnim promenama“ koje bi mogle da izazovu anksioznost. Vaše svakodnevne rutine takođe mogu biti naglašene kako sunce i mesec u kvadratu Saturna budu ušle u istu kuću, ali sve će biti ok dok uspevate da održite ravnotežu između intelektualnih aktivnosti i praktičnog blagostanja. A ako postoji jedan položaj koji zna nešto o ravnoteži, to je Vaga.

 

Škorpija

 

Merkur u Strelcu može da podstakne neke duboke razgovore, ali kada razgovor krene o novcu, najbolje je za vas da se povučete.  U međuvremenu, „karmičke lekcije u kreativnosti i samoizražavanju“ su vrlo moguće jer mesec i sunce u kvadratu sa Saturnom u vašoj kući zadovoljstva. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker