ZVEZDE, ZVEZDICE

Vikend horoskop od 3. do 5. novembra: Bikovi upoznaju nekog novog, a ko treba ozbiljno treba da se pozabavi finansijama?

0

Zavirite među zvezde i vidite šta je to što vam donose ovog vikenda.

 

Vikend horoskop od 3. do 5. novembra
Vikend horoskop od 3. do 5. novembra foto: Shutterstock / structuresxx

Lav

 

Preterali ste sa obavezama i fizičkim naporom u protekloj nedelji. Potrudite se da se odmorite, jer vam je fizičko zdravlje ugroženo. Nakon kratkog odmora bićete motivisaniji i osećaćete se odlično. Imaćete potrebu da organizujete i rasčistite svoj prostor. 

 

Devica

 

Vikend izgleda sjajno i uzbudljivo za vas. Spremite se da prihvatite nove mogućnosti i uživajte u pozitivnoj energiji koja vam je na putu. Ovo je trenutak kada treba da uživate svim čulima. Ne dozvolite da vam iko pokvari raspoloženje, ovo je vikend kao stvoren za vas.

Vaga

Vikend će biti ispunjen akcijom. Ipak, ne preterujte, jer pred vama i za vas je burna nedelja. Razmislite o načinu da se relaksirate, a možda jedan od najbolji jeda se opustite uz dobar film i flašu vina sa voljenom osobom ili iskrenim prijateljima.

 

Škorpija

 

Naporna radna nedelja je za vama. Potrudite se da se opustite i uživate, ali vodite računa da se ne opustite previše i ne potrošite više novca nego što možete da zaradite. Moguća glavobolja, zato se savatuje odmor i dobra zabava u društvu koje vam prija.

makonda-tracker