astro prognoza

Donosi više DRAME nego što biste mogli da očekujete: Horoskop za vladavinu Device za svaki znak Zodijaka

0

Šta vladavina Device donosi vašem horoskopskom znaku?

23. avgusta počela je vladavina device i donosi više dramatičnosti nego što bi se od ovog organizovanog znaka dalo očekivati
23. avgusta počela je vladavina device i donosi više dramatičnosti nego što bi se od ovog organizovanog znaka dalo očekivatifoto: Ironika/Shutterstock

Devica

 

Naučite kako da volite sebe i rešite se teskoba koje haraju vašim umom. Nemojte suditi prema fizičkom izgledu i površnim stavovima, već se prilagodite onome što osećate i na taj način gradite svoj identitet u društvu.

 

Vaga

 

Ako je neko iskren prema vama, cenite to. Skiveni neprijatelji bi mogli da se ukažu i neko za koga sumnjate da vam nije pravi prijatelj pokazaće se kao loš. Verujte svojoj intuciji i držite se ljudi koji su otvoreni prema vama.

 

 

Škorpija

 

Bitno je da se okružite prijateljima i ljudima koji vas podržavaju da biste ostvarili svoje ciljeve. Samo tako ćete snove pretvoriti u stvarnost. Fokusiraćete se i na zaboravljene stare ambicije vezane za posao, što je dobro, jer možete postići uspeh.

 

Strelac

 

Pokažite empatiju i pozabavite se poslovnim odnosima, jer imate šanse za pomak karijere i statusa na tom polju. Razvijajte kontakte s ljudima koji vas mogu podržavati u ostvarenju ambicija. Ne odustajte.

 

jarčevi, vreme je za putovanje i nova učenja
jarčevi, vreme je za putovanje i nova učenjafoto: Svitlana Sokolova/Shutterstock

Jarac

 

Ovo je vreme za putovanja, avanturu i nova učenja. Budite oprezni jer dolazi period unutrašnjih sumnji i preispitivanja. Nemojte se predavati pred preprekama, već se usredsredite na svoje ambicije.

 

Vodolija

 

Ovo je vreme za vaš emocionalni svet i spoznavanja sebe. Mogli biste da se suočite s poteškoćama, ali se ne osećajte krivima ako morate da postavite drugima granice da biste se bolje brinuli o sebi. 

 

Ribe

 

Dolazi period za partnerstvo, saradnju, ali i nesporazume. Otvoreno razgovarajte s partnerom i ne povlačite se u sebe. Svoje probleme rešavajte u društvu partnera i budite otvoreni i spremni za komunikaciju.

 

Bonus video

Prognoze astrološkinje za period retrogradnog Merkura:

 

makonda-tracker