morate znati

Druga im je posebno VAŽNA... 7 stvari koje treba da imate na umu pre nego što uđete u vezu sa LAVOM

4

Ako ste ikada upoznali nekoga ko je rođen u znaku "kralja životinja" i dopadne vam se, pa želite da se upustite u odnos sa njima, postoji nešto šta pre toga treba da znate...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Veza sa osobama rođenim u znaku Lava može da bude vrlo uzbudljiva ako ih dobro upoznate i znate šta vole lako će vam biti u ophođenju sa njima. Ono šta je najbitnije jeste da znate da oni vole mnogo pažnje. 

 

Evo 7 stvari koji kreba da znate o njima pre nego što se upustite u emotivni odnos sa Lavovima: 

 

1. Osobe rođene u ovom znaku obožavaju pažnju, onožavaju da ih zasipate komplimentima i ono šta preziru jese da se sa drugima bore za vašu ljubav. Zato ako želite da pravite Lava ljubomornim, bolje to nemojte raditi. 

 

 

2. Ono obožavaju slobodu, ali i to da ih partneri prate. Ne vole da ih bilo ko kontroliše, jer su oni rođeni lideri. 

 

3. Zapamtite da Lavovi vole dramu i da često ulaze u sukobe. Oni se trude da uvek izađu kao pobednici i neretno se dešava da nije upravo tako. 

 

4. Lavovi su vrlo ambiciozni i uvek vole podršku od strane svog emotivnog partnera. Dopadaju im se osobe koje će ih u svemu podržavati. 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

5. Oni vole da se pokažu da su u nečemu dobri, pa makar to bila i najbanalnija stvar. Vole da pokažu svoju sposobnost i da za to budu pohvaljeni. 


6. Obratite pažnju na Lavove, odnosno njihova osećanja jer su vrlo osetljivi. Obično se trude da pokažu koliko su hrabri i jaki, ali kada se snužde i vi to primetite verovatno im je ego povređen. 

 

7. Lavovi su velikodušni i vole da ugađaju drugima i pružaju mnogo pažnje, te budite otvoreni da to prihvatite. 

 

 

makonda-tracker