astro prognoze

OVA ČETIRI ZNAKA ĆE POSEBNO BLISTATI: Horoskop za proleće 2021. godine

0

Horoskop za proleće 2021. godine.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mars će prolaziti Blizanca, Raka i Lava, pa će spomenuti znaci energetski ojačati, krenuti u nova preduzimanja, a koji put i preko mere. Neka vode

računa kad treba spustiti loptu na vreme kako ne bi pregoreli.

 

Jupiter će od 14. maja pa sve do kraja proleća nakratko ući u Ribe, što će pripadnicima ovog znaka doneti vidna poboljšanja kroz otvaranje brojnih prilika u mnogim temama, a mnogi od njih imaće osećaj kako su im neke stvari napokon krenule. Ipak, kada se krajem 7. meseca (već u leto) ista planeta vrati u Vodoliju, Ribe će morati malo pričekati. Ali ne dugo, jer krajem godine Jupiter stiže opet k njima.

 

Saturn u Vodoliji i Neptun u Ribama tokom celog proleća bude u ljudima ozbiljan osećaj da treba da budemo bolji jedni prema drugima i pomoći gde god je to moguće.

 

Pluton u Jarcu tokom celog proleća menjaće vladajuće strukture i sistema kao što to čini već godinama. Ništa posebno novo, sve se nastavlja.

 

Biće ovo mirno proleće, bar u poređenju sa onim što mu je prethodilo, pa ga je najbolje iskoristiti za punjenje baterija, otpuštanje od pritisaka, uživanje u prirodi i ljubavi.

 

 

makonda-tracker