Astro prognoze

On igra najveću ulogu u kreiranju sudbine svakog znaka: Šta se sve dešava kada Mesec vrši tranzit preko vašeg polja

0

Fizički gledano, Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji. Gravitacijom utiče na nivo vode na Zemlji (plima i oseka), a naučno je dokazano i da količina svetlosti koju Mesec reflektuje tokom noći utiče na opšte raspoloženje...

 

Ako znate u kom se znaku nalazi vaš natalni Mesec...

foto: Profimedia

Na kraju, tranzitni Mesec u Ribama donosi melanholiju, neobjašnjivu tugu i potrebu za osamljivanjem. Ovo je vreme koje provodite sami sa svojim mislima, u svom svijetu mašte, izolovani od svih ostalih i to vam odgovara. Tokom ovog tranzita mnogi pate od poremećaja sna (spavaju premalo ili previše), pojačana je konzumacija kafe, čaja, cigareta, ali i jačih narkotika. Posle tranzitnog Meseca u Ribama, vraćamo se mesecu u znaku Ovna i tako u krug. Važno je napomenuti da se ovi opisi odnose isključivo na tranzit, ne i na natalne postavke Meseca.

 

Ako znate u kom se znaku nalazi vaš natalni Mesec, onda lako možete pratiti koji će vam dani tokom meseca više prijati od ostalih. Npr. Mesec u znaku Ovna neće prijati svima, niti će svima doneti probleme. Ako je vaš natalni Mesec u vatrenom (Ovan, Lav, Strijelac) ili vazdušnom (Blizanci, Vaga, Vodolija) onda će vam najviše prijati tranziti Mjeseca kroz vodene (Rak, Škorpija, Ribe) i zemljane (Bik, Devica, Jarac) znakove. Vredi i obrnuto, ako je vaš Mesec u zemljanom ili vodenom znaku, više će vam odgovarati tranziti Mesca kroz vatrene i vazdušne znakove.

 

Za individualniji pristup, potrebno je da znate raspored polja u vašem ličnom horoskopu. Mjesec kao planeta nikad ne utiče na druge planete, već one utiču na njega. Osnovna uloga Meseca je da prima i da "apsorbuje" lekcije. U skladu sa simbolikom polja kroz koje vam prolazi tranzitni Mesec, tog dana treba da "apsorbujete" nešto vezano za to polje, odnosno tog dana ćete se najviše baviti tematikom tog polja.

 

Ako Mesec tranzituje kroz vaše:

 

I polje - radite na sebi i na svom fizičkom telu, promenite frizuru ili počnite dijetu. Tranzit Mjeseca kroz I polje donosi promjenjivo raspoloženje, ali je generalno dobar za započinjanje novih stvari.

 

II polje - bavite se finansijama, plaćanjem računa, naplatom potraživanja i sl.

 

III polje - dobar dan za komunikaciju, kraća putovanja, te rešavanje raznih administrativnih obaveza.

 

Iskrena ispovest autistične devojke: Ne bih menjala svoj autizam i maštu ni za šta na svetu...

 

IV polje - bavite se kućom i porodicom, posjetite roditelje i sl.

 

V polje - ako ste roditelj, posvetite se deci. Ovo je i dan za uživanje, sa dragom osobom ili prijateljima možete posetiti pozorište, koncert ili neki restoran.

 

VI polje - posvetite se poslu i svakodnevnim obavezama.

 

VII polje - raste potreba za prisnošću. Posvetite se partneru i građenju vašeg odnosa. Na poslovnom planu, ovaj tranzit je dobar za pregovore i potpisivanje pregovora.

 

Sa ovakvim osobama ćete dugo čekati: Kako vole horoskopski znakovi? (FOTO)

 

VIII polje - ovaj tranzit najčešće donosi pretjeranu dramu i naglašenu strast, pokušajte da se kontrolišete. Pored toga, ovaj tranzit je dobar za obvljanje hirurških zahvata, plaćanje poreza i dugova, rjšavanje nasledstva, ali i posete grobljima.

 

IX polje - ovo je odličan period za učenje, planiranje putovanja ili samo putovanje (posebno u inostranstvo).

 

X polje - ovo je trenutak za realizaciju najbitnijih stvari vezanih za posao, poziciju i status u društvu.

 

XI polje - planirajte buduće ciljeve ili obaveze, posvetite se prijateljima, uspostavite kontakt sa novim ljudima, ali isto tako pomozite nekome (bavite se humanitarnim radom) tokom ovog tranzita.

 

XII polje - ovaj tranzit donosi potrebu za osamom, izolacijom i introspekcijom. Ovaj tranzit ćete najčešće samo prespavati.

makonda-tracker