Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 23. do 30. decembra

1
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 23. do 30. decembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Lepe vesti koje očekujete konačno stižu i na vašu adresu. Ostvarivanje ljubavnih planova i ciljeva posebno vas raduje. Prepustite se i uživajte.

Posao: Osećate da niste dovoljno efikasni na poslovnom planu. Nemate motivacije, a ni razloga da radite kako inače umete. Vesti vezane za dokumenta donose dodatnu brigu.

Zdravlje: Problemi s vidom.

 

BIK

Ljubav: Na ljubavnom planu nadate se pozitivnom rešenju problema koji je povezan s vašom prošlošću. Nova ljubav je na pomolu s potpuno netipičnom osobom. Očekuju vas prijatni trenuci ukoliko je osoba mlađa od vas.

Posao: Promena u pristupu obavezama donosi očekivanu dobrobit. Poslušajte savet iskrenog prijatelja i uradite sve da povećate svoje šanse za dobijanje novih poslova. Pravi je trenutak da uložite u neki biznis.

Zdravlje: Krajnje je vreme da povedete računa o zdravlju.

 

Ljubav, sreća i karijera: Horoskop za dame za 2017. godinu (FOTO)
 

BLIZANCI

Ljubav: Dramatizujete i preterujete u odnosu s partnerom. Ponašate se detinjasto i nezrelo, očekujući ono što ni sami niste u stanju da pružite. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju nekog na sasvim neobičnom mestu.

Posao: Novonastale promene samo su vas obeshrabrile. Premorili ste se i potreban vam je odmor. Prijalo bi vam nekoliko dana pauze da se vratite sebi.

Zdravlje: Jutarnje glavobolje.

 

RAK

Ljubav: Posebni trenuci udvoje donose očekivanu radost i zadovoljstvo, ali i veliko trošenje novca na poklone. Pred vama je izuzetno lepa nedelja, na vama je da je iskoristite.

Posao: Vredan rad i duže ostajanje na poslu obeležiće ovu radnu nedelju. Trud, rad i disciplina koju budete pokazali doneće kako veći novčani priliv, tako i pohvale nadređenih.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker