velik uspeh

Marinina njujorška bajka: Srpska dizajnerka nagrađena ovacijama nakon revije za pamćenje (FOTO)

Modna dizajnerka Marina Mićanović oduševila je revijom koju je održala 13. septembra na čuvenoj njujorškoj nedelji mode!
1
1 / 10 Foto: Nikola Bradonjić

Za nju ovaj datum nije bio baksuzan, nego će joj ostati urezan u sećanju jer je posle revije nagrađena ovacijama, a prisutnim novinarima izjave je davala duže od sat vremena. Amazing, fantastic, flawless (neverovatno, fantastično, bez mane) – tako su američki novinari opisivali Marininu kolekciju!

Utisci su divni! Organizacija revije, komentari koje sam dobila posle revije od prisutnih novinara i ostalih zvanica, pozitivne kritike koje su se odmah pojavile na modnim blogovima... Baš sam presrećna i preplavljena emocijama. Kompletna kolekcija ostaje u Njujorku jer sam potpisala ugovor sa agencijom koja se bavi stajlingom VIP ličnosti, tako da se nadam da ću uskoro videti moje modele na nekoj od velikih svetskih zvezda", ispričala je posle revije Marina Mićanović.

Njujorška nedelja mode ambicija je svih dizajnera širom sveta, a Marina je uspela da ​je ostvari drugi put zaredom. Naime, u februaru ove godine učestvovala ​je ​na ​NY ​nedelji mode u okviru grupne revije sa još dvojicom kolega iz Srbije, a sada se predstavila potpuno samostalno u okviru AMCONYC platforme, i to u udarnom večernjem terminu od 20 časova.

 

Ovo je veliki uspeh za srpsku modu uopšte i nešto na šta treba da budemo ponosni. Odlično je što postoje modni dizajneri koji uprkos nepovoljnoj klimi za autorsku modu kod nas, svojim talentom i sposobnošću pronalaze način da dopru do centra modnih dešavanja – Njujorka.

 

Marinin autentični modni pečat koji ostavlja na svojim kreacijama još od prve kolekcije, prisutan je i sada. Modele odlikuju avangardni krojevi sa mnogo ručnog rada. Isprepletanim trakama, kolekcija dobija na punoći i inovaciji.

 

Lepršavi materijali u intenzivnim bojama u kombinaciji sa kožnim detaljima prilagođeni su novom vremenu.

makonda-tracker