umetnost ili katastrofa?

5 bizarnih autfita na Met gali 2023: Kostim mačke Džareda Leta nije čak ni NAJČUDNIJE što smo videli

0

Koje izdanje na crvenom tepihu Met gale 2023. godine je vas najviše iznenadilo?

Džared Leto na Met gali 2023. godine
Džared Leto na Met gali 2023. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

U njujorškom muzeju Metropoliten juče je održana tradicionalna Met gala, dobrotvorno veče na kom se prikupljaju sredstva za Institut kostima.


Događaju je prisustvovalo 400 gostiju, a u pitanju je, kao već duže od dve decenije, otkako je na čelo organizacije došla urednica magazina Vogue Ana Vintur, bio modni spektakl.


Kako svaka Met gala ima svoju temu, poznate zvanice obično su vrlo inspirisane i spremne da odu nekoliko koraka dalje u eksperimentisanju i modnoj smelosti.

 

1 / 16 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Ove godine, tema je bila "Karl Lagerfeld: Linija lepote", a slavne su inspirisale čuvene Lagerfeldove kreacije, njegova ljubav prema svojoj mački i naslednici njegovog bogatstva Šupet, opsednutost nakitom, crno-belom kombinacijom...


Neki su se, međutim, potrudili više od drugih da budu primećeni, a rezultat su neobične i manje ili više bizarne kombinacije koje ćete pronaći u galeriji. Od kostima mačke Džareda Leta preko Dejvida Birna sa biciklom na crvenom tepihu do... nečega što je uradio Lil Nas X... Koja se vama najviše (ili najmanje) dopada?

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

 

makonda-tracker