zdravlje

Da li vaše dete ima ravna stopala? Evo šta da uradite da ga rešite bolova u nogama i kičmi

0

Prema ocenama mnogobrojnih svetskih ortopeda i kiropraktičara nošenje Comfy feet jastučića pozitivno utiče na rešavanje problema ravnih stopala i oslobađa telo od bola.

 

Online kupovina, Hangar, Prometz, jastučići za ravna stopala, Comfy feet

foto: Promo
foto: Promo

Ovi čudesni jastučići su se konačno pojavili i kod nas, a OVDE ih je trenutno moguće kupiti po vrtoglavo sniženoj ceni! Višesatno stajanje i hodanje može da optereti stoplao i izazove jake bolove, a uz pomoć Comfy Feet

jastuka bol će bukvalno isčeznuti.

 

Pored toga što smanjuje pritisak u stopalima, ovaj revolucionarni proizvod, koji se može kupiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999, podiže i luk stopala, što veoma pozitivno utiče na otklanjanje bolova u nogama, kolenima i leđima.

 

Ukoliko se vi ili vaše dete osećate umorno i ne možete više da trpite bol koji ravna stopala nose sa sobom, priuštite stopalima Comfy feet jastučiće. Oni služe kao podrška stopalima tako što ih oslobađaju pritiska i pružaju dodatnu potporu i udobnost prilikom nošenja.

foto: Promo

Jastučići se izrađuju u univerzalnoj veličini i u potpunosti odgovaraju svim uzrastima. Pogodni su za bosu nogu, patike, cipele, japanke i visoke potpetice i veoma se lako održavaju. Poručite ih po akcijskoj ceni i oslobodite stopala neprijatnog pritiska.

 

Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

makonda-tracker