Nova akcija za izgradnju bolnice za decu obolelu od raka

Pridružimo se nacionalnoj akciji: Stare stvari za novu nadu

0
Nakon uspešne prošlogodišnje humanitare utakmice "Asovi za decu", prilikom koje je uz pomoc najvecih legendi našeg fudbala, predvodenih Dejanom Stanovicem, Pedom Mijatovicem i trenerima Radomirom Anticom i Borom Milutinovicem, sakupljeno preko 120.000 evra za izgradnju decjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, nastavlja se borba za završetak izgradnje preko potrebne bolnice za decu obolelu od raka.
foto: Promo
foto: Promo

NURDOR, "Halo oglasi" i Exit fondacija pokrenuli su nacionalnu humanitarnu akciju "Stare stvari za novu nadu" kojom ce se prikupljati novac za drugu fazu izgradnje decjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.


Akcija se sprovodi preko portala halooglasi.com, gde je potrebno odabrati opciju "humanitarni oglas", što znaci da ce novac od prodaje polovnih stvari preko ove internetske platforme biti namenjen izgradnji niške klinike za decu obolelu od raka. Artikli koji u naredna tri meseca budu prodavani preko humanitarnog oglasa bice posebno istaknuti i obeleženi zelenim krugom u znak podrške svim malim borcima za život. NURDOR i Exit fondacija su prepoznali kapacitet Halo oglasa kao najvece kupoprodajne onlajn platforme u Srbiji, sa preko cak 400.000 registrovanih korisnika, koji bi, uz malo dobre volje i mogucnosti i pomoc brojnih poznatih licnosti poput Ivana Ivanovica Zorana Kesica, ekipe emisije "Državni posao" itd, mogli da doprinesu ovom projektu.

 

Detaljnija uputstva za ucešce u humanitarnoj akciji možete pronaci na https://promo.halooglasi.com/stare-stvari-za-novu-nadu.html.


Akcija "Stare stvari za novu nadu" je predstavljena i na NURDOR-ovom tradicionalnom obeležavanju 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka, a u sklopu kampanje "I ja se borim", koja je zapoceta pocetkom 2016. godine. Cilj je podizanje svesti javnosti o malignim oboljenjima kod dece i poziv na podršku velikom projektu od nacionalnog znacaja - izgradnji novog decjeg hemato-onkološkog odeljenja pri Klinici za decje interne bolesti u Nišu. Humanitarni skupovi organizovani su u preko 40 gradova u Srbiji odakle su, u znak borbe protiv ove opake bolesti, deca sa roditeljima pustila hiljade nurdorvih zelenih balona.

 

Svi koji žele da pomognu, mogu to uciniti i slanjem SMS-a na broj 1150, ili uplatom preko sledecih brojeva racuna: 170-30010715002-76, za uplate iz inostranstva: SWIFT BIC: BACXRSBG,IBAN: RS35170003001071532092 kod Unicredit Bank.

 

foto: Promo



Potrebno je prikupiti još ukupno 45 miliona dinara za izgradnju i kompletno opremanje odeljenja i zato je važan doprinos svih koji su u mogucnosti da pomognu.


Exit fondacija ce uz pomoc brojnih partnera poput kompanija Halo oglasi i TV Prva i javnih licnosti, nastaviti da inicira i podržava humanitarne akcije NURDOR-a sve dok zajednickim snagama ne ostvarimo cilj i ne završimo projekat izgradnje decjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker