upozorenje

Nikada ne podgrevajte sledećih 5 namirnica: Ova hrana nakon toga postaje otrovna

0
Pročitajte ovo pre nego što rešite da podgrejete ručak od juče

Jaja

 

Digestivni sistem će ozbiljno patiti ukoliko konzumiramo jaja koja smo podgrejali drugi put.

 

foto: profimedia

Celer, spanać i repa

 

Grejanjem ove namirnice postaju kancerogene. Bolje je jesti ih hladne

 

Rezultati vam se sigurno neće svideti: Zašto ne treba jesti banane za doručak

 

Pečurke

 

Ponovno grejanje može izazvati ozbiljne stomačne tegobe.

 

Nastavak teksta na narednoj strani...

 

 

 

Krompir

 

Pire, a naročito prženi krompir je ne zamislivo jesti nakon hladjenja, ali ako poželite da ga podgrejete, razmislite još jednom. Grejanjem on gubi sve nutritivne vrednosti i postaje trovan. Ovo je hrana kojoj je potrebna velika pažnja, jer i sama sobna temperatura može da izazove nastanak bakterije koja izaziva trovanje.

 

foto: profimedia

Pirinač

 

Kao i krompir i ova namirnica može zagrevanjem na sobnoj temperaturi postati otrovna. Zato je nakon konzumiranja odmah treba staviti u frižider.

 

Čudesna mešavina 2 sastojka: Oba ih imate u kući i menja život iz korena

 

foto: Profimedia

Piletina

 

Proteini koje sadrži pileće meso se zapravo menjaju kada se nakon hlađenja zagreju ponovo, pa uzimanje takve hrane izaziva neprijatan osećaj u stmaku.

makonda-tracker