korisno i spasonosno

Neverovatno, ali istinito: Kako mi je zamalo propao odmor?

0
Ta devojka, Marija, iskreno u nju sam bio zaljubljen još od kako smo bili klinci, a onda se desilo...
foto: Promo
foto: Promo

Nosio sam joj ranac i družio se sa njenim bratom štreberom, samo da bi joj bio što bliže, ali me apsolutno nije primećivala. A onda skoro pa 20 godina kasnije, nakon nekoliko godina neviđanja, mi se sretnemo. I to je bio ljubav na prvi pogled, to ona tako naziva, ali ko mene pita. I konačno, odemo na letovanje. Bio sam uzbuđen kao tinejdžerka. Ko zna šta je pomislila.


Prvi dan na plaži, ja nosim stvari, nosim voće, širim suncobran, mažem joj leđa, sve! Ona krene u vodu, ja ostanem da čuvam stvari. I odjednom čujem jauk, naravno, naravno da je zgazila na ježa. Nisam znao šta ću od muke, pa kada sam je bukvalno doneo do peškira poljubio sam je u stopalo. Na to je još više jauknula.


Došlo mi je da onog ježa katapultiram na Mesec, ali ajde, šta je tu je. Par dana nakon, taman što se oporavila, krenemo biciklama da istražimo okolinu. Ja padnem u šiblje, sav se izgrebem, a već sam bio pocrveneo od sunca, jer nisam hteo da joj zauzimam hlad.


Ništa, vratimo se nazad u hotel. Ona reši da mi donese kafu, da dođem sebi. I usput vrelu kafu prospe po ruci i opeče se.

 

foto: Promo


I tako smo izgrebani, ispečeni i izbodeni sedeli na terasi i gledali jedno u drugo. Bio je lep momenat shvatiti da imaš nekoga ko će da poljubi da prođe, ali da budemo objektivni ništa od toga se ne bi desilo da smo poneli Tyrosur – antimikrobno sredstvo u vidu praška ili gela, koji je idealan prilikom povreda poput uboda insekata, opekotina, zanoktica, nakon tretiranja kože tetovažom ili pirsingom, ujeda, posekotina, uraslih dlaka, ogrebotina i drugih lakših oštećenja na koži.
 

makonda-tracker