efikasno

Ispravite "kvrge" na stopalima: Ponosno ih pokažite kad stigne leto i rešite se čukljeva

0

Već duže vreme se razmišljate kako ćete na leto pokazati stopala, a niste se rešili čukljeva? Imali ste strah da li će bilo šta uspeti kako se ne biste stideli da obujete otvorenu obuću. Još ima vremena, ako se sada odlučite na taj korak - možete probati OVO, što će najbolje rezultate dati u kombinaciji sa OVIM!

rešenje za zdrava i lepa stopala
rešenje za zdrava i lepa stopalafoto: Martin Barraud / Caia Image / Profimedia

Jeste li znali da su korektori za ispravljanje čukljeva nešto što je jako velikom broju ljudi pomoglo da reši problem sa čukljevima koje su imali godinama? Mnogi od njih nisu verovali da će im išta pomoći s obzirom na loš efekat drugih proizvoda/preparata iste namene, a onda su bivali oduševljeni.

 

Uz ove korektore moguće je stopalu vratiti prirodan izgled i eliminisati uporni bol. I pritom je cena po kojoj se OVDE nudi neverovatno dobra, a možete pozvati i na broj 011/6 888 999.

 

Set za čukljeve, longeta i separatori
Set za čukljeve, longeta i separatorifoto: Promo

 

Kada se nosi? Isključivo noću, pa vam tokom dana dok imate obaveze ništa na nogama neće smetati. U setu se OVDE dobijaju 2 longete, za levo i desno stopalo. Ima dve čičak trake koje su podesive pa samim tim dozvoljavaju precizno podešavanje poluge, dok se dva anatomska štitnika za čukljeve veoma lako prilagođavaju nepravilnom obliku vaših stopala, odnosno palčeva.

 

 

 

 

A šta raditi preko dana kako biste izbegli žuljanje obuće? Preporučujemo vam nošenje silikonskih separatora. U kompletu se dobijaju 2 separatora, 1 za levo i 1 za desno stopalo. Mogu da se stave u bilo koju obuću i preporučljivo je nositi ih što duže tokom dana. Idealna su preventiva za deformitet stopala, a takođe su i odlična terapija kod već postojećeg problema. Poručite ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

Set za čukljeve, longeta i separatori
Set za čukljeve, longeta i separatorifoto: Promo

 

Longetu možete još danas poručiti po ovoj fantastičnoj ceni putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop, a separatore OVDE ili takođe pozivom na isti broj.

makonda-tracker