korisno

Prekomerno znojenje ne mora da bude NOĆNA MORA: Na efikasan način se rešite hiperhidroze

0

Prekomerno znojenje – hiperhidroza je nešto o čemu mnogi ne žele da pričaju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Često osobe sa ovim problemom pokušavaju same na svoju ruku da se reše ove pojave, pa se dešava ili da se stanje pogorša, ili da se pomire i žive sa tim.

 

Osim fleka, prekomerno znojenje može da izazove i neprijatne mirise, a prikrivanje nedelotvornim i neproverenim preparatima može da dovede i do iritacije kože. Dosta je i onih koji se povlače u sebe, izbegavaju društveni život, a to može dovesti i do depresije i anksioznosti.

 

Ne očajavajte! Pomozite sebi ili nekome ko se bori sa prekomernim znojenjem, jer rešenje postoji, a nisu u pitanju nikakvi invazivni tretmani! Ono što je potrebno jeste Perspi Guard sprej.

 

Perspi Guard
foto: Promo

 

Perspi Guard je antiperspirant sa maksimalnom snagom protiv znojenja koji je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka za razliku od ostalih antiperspiranata na tržištu, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

 

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.


Prsnite sprej 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

Razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu.

 

Razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoranasa

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

 

Neželjena dejstva

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

 

Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 2.200 rsd i uživajte u svakom danu!

 

 

makonda-tracker