icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

zdravlje žene

Borite se s policističnim jajnicima? Rešite se tegoba na ovaj potpuno prirodan način

Podeli:

Izostanak ovulacije i menstruacije, povišen nivo muških hormona, gojaznost, predijabetes ili dijabetes, visoke vrednosti lipida u krvi, akne, tamne fleke, opadanje kose i dr. su simptomi koji mogu ukazivati na sindrom policističnih jajnika.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ne mora svaka žena da ima sve ove simptome da bi imala policistične jajnike, ali ukoliko se neki simptom javi treba na vreme proveriti šta je u pitanju i, ako je potrebno, početi sa adekvatnom terapijom prirodnim balansiranjem hormona. Ukoliko se ne leči na vreme, lako može da se desi da se zdravstveno stanje pogorša. Ženama je najbitnije da se ostvare u ulozi majke, a sindrom policističnih jajnika iliti PCOS može dovesti do problema začeća ili spontanih pobačaja.

 

Kako bi se ovo oboljenje lečilo, potrebno je izbaciti loše navike iz života i uvesti dobre – izbalansirana, zdrava ishrana je prvi korak ka pobedi, a za njim sledi i pažljiv odabir prirodnog suplementa koji pomaže, kao što je preparat Folinomel.

 
   
Folinomel
foto: Promo

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

 

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma. Možete da ga poručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 2.990rsd.

Prednosti Folinomela za PCOS:

  1. Reguliše menstrualne cikluse
  2. Podstiče ovulaciju
  3. Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
  4. Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
  5. Snižava insulin i glukozu
  6. Snižava holesterol
  7. Smanjuje upalu
  8. Rešava problem mioma na meterici
  9. Rešava problem nervoze, prekomerne težine
  10. Smanjuje potrebe za određenim namirnicama.

 

Naručite Folinomel klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 2.990 rsd i rešite hormonske poremećaje prirodnim putem!

 

Inicijalizacija u toku...