lako rešava stvar

Ne dopustite da prekomerno znojenje loše utiče na vas: Ovaj efikasan način će pomoći da rešite problem hiperhidroze

0

Hiperhidroza mnogima predstavlja veliku prepreku u socijalizaciji i ima negativan uticaj na psihu. Zbog njene pojave, obavljanje svakodnevnih privatnih i poslovnih aktivnosti je dosta otežano.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prekomerno znojenje čini odeću, kod nekih osoba i obuću, stalno vlažnim, što dovodi ne samo do društvene anksioznosti i neprijatnosti, već i do gljivičnih i bakterijskih osipa, infekcija... Zašto biste se skrivali i izolovali od svog društvenog i profesionalnog života kada ovu tegobu sada možete da rešite?

 

Perspi Guard sprej je antiperspirant sa maksimalnom snagom protiv znojenja koji je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka za razliku od ostalih antiperspiranata na tržištu, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

 

Perspi Guard sprej
foto: Promo

 

  • Način upotrebe:

 

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprej 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši.

 

Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

 

  • Koja je razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

 

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu.

 

  • Koja je razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

 

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

 

Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.200 rsd i uživajte u svakom danu što je više moguće!

makonda-tracker