pravi izbor za vas

Pušači, oprezno: Imate čak 20 puta više šanse za RAK PLUĆA, a na ovaj način ćete se lakše rešiti nezdrave navike!

0

Već od danas krenite sa zdravim navikama, kako biste sprečili bolesti.

foto: Promo
foto: Promo

Pušenje je teško iskoreniva navika, a činjenice o njenom negativnom uticaju na zdravlje su neosporne. Ipak, postoji nešto što može da pomogne, a nisu žvake, čajevi niti flasteri. Zove se AURIKULOTERAPIJA!

 

To je stimulisanje određene tačke na uhu i to izazva oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama.

 

Ali čime u stvari možete da stimulišete određene tačke na uvetu?

 

Magnet za odvikavanje od pušenja QUIT SMOKE! Ovo je jedna od retkih stvari kojom su ljudi zadovoljni i za koju kažu da daje rezultate što se tiče odvikavanja od pušenja.

 

Magneti protiv pušenja
foto: Promo

 

  • BEZ alergija
  • BEZ kriza
  • BEZ gojenja
  • BEZ bilo kakvih neželjenih efekata
  •  

Stavi se na uho na tačku koja je označena na kartončiću koji se dobija u pakovanju i to je apsolutno sve! Nosi se prva 2-3 puta 2-3 sata, dok se ne naviknete, a onda postepeno povećavate vreme nošenja.

 

Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po HIT CENI od samo 990 rsd, a rok upotrebe je NEOGRANIČEN!

 

PAŽNJA: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

 

 

makonda-tracker