budite na oprezu

Paraziti u organizmu: Prepoznajte znake njihovog prisustva, ovo su simptomi!

0

Rizik od pojave parazita u organizmu je nažalost velik. Dovoljno je samo da ne operemo ruke posle odlaska u prodavnicu, ili da pijemo vodu iz česme, kako bi se oni „smestili“.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogi ljudi zapravo i ne znaju da su im paraziti prisutni u telu jer ih savremene dijagnostičke metode, u mnogim slučajevima, ne mogu tačno utvrditi. Koji su zapravo simptomi parazita u organizmu?

 

Ukoliko imate akne, bubuljice, ranu ćelavost, loš kvalitet noktiju i kože, česte angine, polipe, sinuzitis, alergije, malaksalost, nervozu i česta oboljenja urogenitalnog sistema, moguće je da imate parazite u organizmu. Postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu i to u vašem domu! Najbolje rešenje je zapravo u prirodi, u dobrom odabiru biljaka, koje rastu u ekološki netaknutim mestima.

 

Preparat Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića. Poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

 

Purodone
foto: Promo

Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

 

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

 

Purodone možete naručiti online klikom OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

 

*Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve dobijate gratis.

Klikom OVDE pogledajte kompletan asortiman proizvoda za dobro zdravlje i kvalitetan život.

 

makonda-tracker