ublažite simptome

Dame, obratite pažnju! Ovaj hormonski poremećaj pogađa sve veći broj žena

0

Najčešća endokriopatija kod žena, najčešći uzrok anovulacija, steriliteta, povećane telesne težine, opadanja kose, pojačane maljavosti, te pojave akni po licu i leđima jeste sindrom policističnih jajnika.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Postoje i tihe abnormalnosti kod klinički normalnih žena sa znakovima policističnosti u jajnicima. One su sa znacima subfertilnosti, češći ponavljani spontani pobačaji, te postepena pojava povećane telesne težine. Promene su na nivou hormona, gonadotropina, FSH/LH, hiperandrogenizma, metaboličke promene – promena nivoa insulina i insulinska rezistencija, nivoa lipoproteina i triglicerida.

 

Idealna terapija ne postoji. Ranije se primenjivala hirurška terapija, a danas je češća primena medikamentozne terapije. Najčešće se uvodi oralna kontracepcija i antidiabetični preparati zbog prisutne insulinske rezistencije.

 

Dijetetski proizvod Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenata sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa sindromom policističnih jajnika, kao is a problemom mioma.

 

Rešavanjem ovih tegoba se, između ostalog, kod pacijenata ublažava i maljavost, kao i pojava akni.

 

Folinomel
foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, rešenje br. 9051/2016

 

Jedno pakovanje Folinomela sadrži 20 kesica. Koristi se 1 kesica dnevno, tako što se razmuti u čaši vode i popije. Proizvod ne treba da konzumiraju osobe koje su preosetljive na neki od sastojaka (mioinozitol, melatonin, folna kiselina).

 

Folinomel naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.990 rsd.

 

*Dostava je besplatna i moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

makonda-tracker