čuva pluća

Zaštita od zagađenog vazduha: Evo šta možete da koristite kada ste napolju

0

Dugi niz godina ne udišemo čist, kvalitetan vazduh i umesto da se to stanje poboljša, zapravo je sve gore. Kada na to dodamo i alergije i epidemiju, jedino nam preostaje da ne izlazimo iz kuće, što je naravno neprihvatljivo. Kako biste provodili vreme napolju bez udisanja prljavog vazduha, treba vam ova inovativna Zelena maska. U čemu je njena moć?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zelena maska napravljena je tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

 

Sastoji se od tela i poklopca. Koristi filter koji se postavlja između tela maske i poklopca. Nakon 5 dana korišćenja zelene maske sa filterom , u Beogradu, on izgleda ovako:

 

Zelena maska
foto: Promo

Zapitajte se samo na šta nam liče pluća zbog udisanja ovakvog „vazduha“? Na nama je da preduzmemo sve moguće mere da očuvamo svoje zdravlje, kao i zdravlje naših najdražih.

 

Naručite Zelenu masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 402 rsd. Filteri se uzimaju odvojeno i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 108 rsd za komplet od 3 filtera.

 

Zelena maska
foto: Promo

* Filteri se koriste do 100 sati, nakon čega ih je potrebno promeniti. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom. Garancija na masku je tri godine, ali se ne priznaje ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE.

makonda-tracker