probajte

Uporno se borite s neprijatnim prekomernim znojenjem? Uz pomoć OVOGA rešićete ga za samo nekoliko dana

0

Prekomerno znojenje sa sobom donosi i druge probleme – neprijatne mirise, komentare i nelagodne situacije, odbija ljude iz našeg okruženja i utiče na samopouzdanje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Do skoro je jedino efikasno rešenje za ovu vrstu problema bilo invazivno i naučnici su mnogo truda uložili u osmišljavanje formule koja bi rešila problem prekomernog znojenja bez odlazaka na mnoge, bolne terapije. Sada mogu da kažu da su u tome i uspeli.

 

Perspi-Guard Sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

 

Perspi Guard
foto: Promo

 

Perspi-Guard® namenjen je za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans, već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

 

makonda-tracker