zapanjujuće iskustvo

Posle porođaja je potpuno zaboravila sebe i došla do skoro 100 kg: Biljana je OVAKO uspela da smrša čak 30 kilograma

0

Biljana B. nabacila je preko 30 kg tokom trudnoće sa prvim detetom i imala je čak 92 kg nakon porođaja. Iako je mislila da može brzo da izgubi tu težinu, zadržala je višak kilograma čak i godinu dana nakon rođenja deteta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

„Prestala sam da se osećam kao ja“, rekla je. „Bila sam toliko zauzeta poslovima po kući i brigom o detetu, da se ceo moj život sveo na negu sina i njegovih potreba, a na svoje sam potpuno zaboravila i vreme za mene apsolutno nije postojalo.”

 

Isprobala je mnogo metoda za mršavljenje, razne dijete, ali ništa nije davalo rezultata, a ona nije istrajavala. Imala je primer prijateljice koja je zahvaljujući teretani, uspela da smrša. Krenula je bila i sa tom prijateljicom u treretanu dva ili tri puta nedeljno, ali joj nije prijalo toliko dizanje tegova i naporne
vežbe pa je i od toga brzo odustala.

 

“Osećala sam se još gore nego dva meseca ranije kada sam krenula sa svim tim. Kilaža je bila ista, nije se pomerila ni gram, a moje samopouzdanje i osećaj vrednosti bili su potpuno urušeni. Sasvim slučajno, videla sam reklamu za GreenFit biljne kapi na internetu i rešila da pokušam. U početku sam bila jako skeptična i sumnjala da će biti rezultata, ali sam se ipak disciplinovano držala uputstva za upotrebu. Sem toga, ništa drugo nisam menjala, ni način ishrane, ni količinu fizičke aktivnosti. U prvim danima korišćenja kapi, primetila sam da više i češće mokrim, da izbacujem suvišnu tečnosti, da redovno praznim creva što ranije nije bio slučaj i da se osećam dobro. Bila sam izuzetno zadovoljna jer sam počela i da pijem više vode i osećala sam da mi je apetit smanjen pa sam i manje jela.

 

Rešila sam da nastavim sa kapima. Nakon prve ture, stala sam na vagu i izmerila se. Vaga je pokazivala 7 kg manje! Bila sam presrećna jer sam shvatila da kapi deluju i odlučila sam da nastavim i dalje sa njima i poručila još jedan set. Osećala sam se poletno i energično pa sam nošena tim dobrim osećajem, uvela i lagane šetnje dva puta dnevno sa sinom u kolicima. Poznanici koje sam sretala su hvalili moj izgled i govorili mi da sam

smršala i da izgledam odlično. Sve ovo mi je dalo još više samopouzdanja i rešenosti da istrajem na ovom putu.”


Godinu dana kasnije, izgubila je 28 kg i da nam nije pokazala svoje fotografije od ranije, ne bismo joj ni poverovali da je ikada imala blizu sto kila.

 

„Osećam se kao potpuno druga osoba, i to jesam na mnogo načina“, rekla je ona. „Ne samo fizički – to je očigledno – već i način na koji se osećam u mislima. Teško mi je čak i da se osvrnem unazad. Osećam se kao da je bio pre mnogo godina. Sada se osećam kao da ne postoji ništa što ne mogu da
uradim. Ako mogu da izgubim 30 kg, mogu da uradim bilo šta!"

GreenFit biljne kapi su dijetetski suplement na bazi ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda morače, kore krušine i rizoma đumbira. Predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.


Potpuno su prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pritom pomoći da smanjite broj kilograma.

 

Green fit
foto: Promo

DOZIRANJE I TRAJANJE TERAPIJE


GreenFit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno ujutru i uveče po 75 kapi (2,5 ml) ukupno 150 kapi (5 ml) i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana.


Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite GreenFit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.


Cena GreenFit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.


Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.
* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 

makonda-tracker