da li ste znali?

ČUDOTVORNI MAGNETI: Pre izlaska iz kuće uradite OVO i više vas nikada neće boleti noge posle napornog dana!

0

Svakog dana isti scenario! Vraćate se kući potpuno iscrpljeni sa otečenim nogama i bolnim stopalima. Pitate se kako neke žene provode ceo dan u štiklama sa takvom lakoćom i energijom.

foto: Promo
foto: Promo

Ako je vaš posao da dugo stojite ili sedite, onda znate koliko je udobna obuća važna. Bez obzira na obuću uvek se desi da na kraju dana padnemo sa nogu. Problemi sa venama, čukljevima, bol u kičmi i zglobovima, loša cirkulacija. Sve su to posledice nepravilnog hodanja i neadekvatne obuće.

 

Problemi sa stopalima reflektuju se na ceo organizam, jer su akupresurne tačke povezane sa svim organima u telu. Njihovim tretiranjem i masažom možemo poboljšati ali i ugroziti stanje organizma. Ako želite da budete zdravi krenite od stopala.

 

Trik koji koriste svetske zvezde da bi izdržale naporne nastupe i turneju sada je dostupan i kod nasakupresurni ulošci sa magnetima se stavljaju u obuću i značajno utiču na udobniji i pravilniji hod.

 

Akupresurni ulošci
foto: Promo

Magnetna terapija se već uveliko koristi u medicini, a ona je veoma korisna i kod oboljenja nogu.

 

10 moćnih magneta vraća telo u pravilan položaj, vraća centar za ravnotežu na pravo mesto, a pravilno držanje je prvi uslov da telo radi kako treba.Telo pritiska magnete i svojim pritiskom ujedno se vrši akupresura tela koja doprinosi:

 

  • Smanjenju bolova u leđima i zglobovima
  • Boljoj perifernoj cirkulaciji
  • Udobnijem kretanju svakoga dana bez efekta trnjenja, bolova i težine u nogama.
  •  

Akupresurni ulošci odgovaraju svima – na njima su označene linije koje pokazuju broj obuće koju nosite. Sve što je potrebno je da isečete uložak do te linije, kako bi savršeno legao u vašu obuću.

 

Održavaju se veoma lako, pranjem u mlakoj vodi i prirodnim sušenjem.

Uživajte u masaži dok hodate! Odmah naručite svog ličnog „masera“ za samo 1.290 din online OVDE ili nas pozovite na broj 011/6 888 999.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker