sjajno rešenje

KAKO DA OBEZBEDITE UDISANJE ČISTOG VAZDUHA KADA STE NAPOLJU: Evo jednog provereno efikasnog načina!

0

Vazduh je toliko zagađen da mu ni duvanje košave ne pomaže i, po svemu sudeći, taj problem se neće rešiti u skorijoj budućnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada se nalazite unutar prostorije postoje načini da obezbedite udisanje čistog vazduha, ali kako to uspeti kada ste napolju? Uz pomoć ove specijalne maske.

O maskama slušate ( i nosite ih ) skoro 2 godine, ali samo ova zaštita može da posluži i kada je vazduh zagađen, i zbog virusa, čak i ako radite u poljoprivredi ili sa farbom – sačuvaće vas od udisanja hemikalija.

 

U čemu je njena moć?

Zelena maska napravljena je tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Sastoji se od tela i poklopca. Koristi filter koji se postavlja između tela maske i poklopca. Nakon 5 dana korišćenja zelene maske sa filterom , u Beogradu, on izgleda ovako:

 

hangar
foto: promo

 

Zapitajte se samo na šta nam liče pluća zbog udisanja ovakvog „vazduha“? Na nama je da preduzmemo sve moguće mere da očuvamo svoje zdravlje, kao i zdravlje naših najdražih.

 

Naručite Zelenu masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 402 rsd. Filteri se uzimaju odvojeno i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 108 rsd za komplet od 3 filtera.

 

hangar
foto: promo

 

 

* Filteri se koriste do 100 sati, nakon čega ih je potrebno promeniti. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom. Garancija na masku je tri godine, ali se ne priznaje ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE.

makonda-tracker