obratite pažnju!

BILJNE KAPI PROSTA DROPS: Imaju prirodno i blagotvorno dejstvo na tegobe prostatitisa!

0

Hronični prostatitis je bolest koja pogađa približno 40% muške populacije. U većini slučajeva javlja se nemar i oboljenje se ne leči, a upravo ova disfunkcija dovodi do pojave impotencije. Nakon mnogo godina proučavanja i raznih neuspeha, istraživači organskih proizvoda uspeli su da stvore moćnu formulu nazvanu Prosta Drops, zasnovanu samo na prirodnim supstancama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prosta Drops preparat napravljen je od biljaka za koje je naučno dokazano da su korisne za poboljšanje funkcije prostate. Prirodni sastojci koji se nalaze u sastavu biljaka mogu vam pomoći da poboljšate cirkulatorni sistem, normalizujete proces mokrenja, povećate imunitet i povećate libido. Najvažnije supstance sadržane u ovom proizvodu su sastojci biljaka: Equiseti 20%, Calendulae 20%, Visci 20%, Petasites 15%, Corylus 15%, Linatia Vulgaris 10%.

 

kapi
foto: Promo

 

Antibakterijsko i antiseptično delovanje Prosta Drops kapi značajno smanjuje broj patogenih bakterija i mikroorganizama koji uzrokuju prostatitis. Ovaj proces u osnovi doprinosi uklanjanju uzroka ove disfunkcije. Bioaktivni biljni ekstrakti imaju vrlo jaka antiinflamatorna, antioksidativna i regenerativna svojstva krvnih sudova, a uz to stimulišu mikrocirkulaciju u tkivima žlezda i pomažu u obnavljanju pogođenih funkcija. Zbog diuretičkog dejstva organskih sastojaka, uklanjaju se poremećaji mokrenja i ublažavaju upale i grčevi.

 

Redovnom upotrebom Prosta Drops kapi povećava se protok urina i postepeno smanjuje česta potreba za mokrenjem, posebno noću. Neudobnost, osećaj sagorevanja, kao i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike i druge neprijatne senzacije postepeno će se smanjivati, a proces mokrenja postaće lakši. Poboljšava se regeneracija funkcije prostate i uretre, doprinosi se obnavljanju normalnog polnog života i plodnosti, kao i povećanju potencije i libida. Kontinuirana upotreba Porsta Drops kapi može pomoći u sprečavanju pogoršanja prostatitisa i s njim povezanih poremećaja seksualnog zdravlja.

 

Prosta Drops kapi naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po PROMO ceni od 2.590 rsd!

 

*Celokupnu ponudu preparata pogledajte klikom OVDE.

 

makonda-tracker