vredi probati

Više nećete CRVENETI U DRUŠTVU: Sjajan način da sprečite prekomerno znojenje

0

Prekomerno znojenje predstavlja veliki psihološki i socijalni problem koji utiče na normalan život i svakodnevne aktivnosti. Dovodi vas u neprijatne situacije, može izazvati otuđenje od društva pa čak i izazvati pojavu gljivičnih i bakterijskih infekcija, osipa…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Umesto skrivanja i povlačenja iz društva, preuzmite stvar u svoje ruke i rešite problem, imamo sjajan predlog kako!

 

Osobe koje pate od ovog poblema najčešće se osećaju neprijatno i nelagodno im je o tome da govore. Zahvaljujući Perspi-Guard® spreju, nećete ni morati da pričate.

 

Perspi Guard
foto: promo

Perspi Guard sprej je antiperspirant sa maksimalnom snagom protiv znojenja koji je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka za razliku od ostalih antiperspiranata na tržištu, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

 

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprej 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe,

šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

perspi guard
foto: Promo

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu. Prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži.

Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa.

 

Ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

 

Naručite Perspi Guard onine klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka po ceni od 2.100 rsd i rešite ovu neprijatnu tegobu!

makonda-tracker