snažno deluje

JESENJA DETOKSIKACIJA ORGANIZMA: Uradite je OVAKO i imunitet će biti jači, a vi ćete biti lakši i raspoloženiji!

0

Najbolji način da se pripremimo za predstojeći period koji je karakterističan po prehladama i virusima, jeste uz pomoć jesenje detoksikacije. Osiguraće jak imunitet, zdravlje digestivnih organa i dobro raspoloženje u narednom periodu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Prema tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, ovo je doba godine posvećeno plućima i debelom crevu. Ovi organi povezani su sa problemima kože, disanjem, astmom, ekcemima, osipima i vrlo suvom kožom. Svi ovi simptomi takođe su karakteristični za najhladnije doba godine, tako da je jesen odličan trenutak da se za njega pripremimo. Osnovna pravila za ishranu tokom jeseni jeste ograničenje unosa šećera, brašna, mlečnih proizvoda, alkohola što sve vodi ka smanjenju količine sluzi u organizmu. Preporučuje se ispijanje čaja od grčkog semena, jer ono otvara respiratorne puteve. Grejući začini kao što su cimet, muškatni oraščić, karanfilić, podržavaju respiratorne organe, a i digestivni trakt, a tu je i nezaobilazni đumbir koji ulazi u sastav GreenFit biljnih kapi.

 

Green fit
foto: Promo

Ako želite da pomognete svojim organima za varenje, jesenji detoks je jedan od dobrih načina da se postigne taj efekat. Kako se telo priprema za zimski period, potrebno mu je više energije i toplih obroka, a tu su nezaobilazne čorbe i tople povrtne supe, kao i sveže voće i povrće - bundeva, jabuke, kruške, grožđe i mahunarke, I pre svega pasulj.

 

No, unos “jače” hrane, bogate energijom, može da dovede do toga da se uspori varenje. A svi znamo da bez dobrog varenja i zdravih organa za varenje, nema ni zdravlja.

Zbog toga vam toplo preporučujemo da u svoju svakodnevnu rutinu ove jeseni uključite i GreenFit biljne kapi namenjene zdravlju digestivnog trakta, ubrzavanju metabolizma i topljenju masnih naslaga. Ove kapi sadrže mešavinu izabranog lekovitog bilja koje utiče na regeneraciju jetre i podstiču lučenje sokova i enzima koji pospešuju varenje i skraćuju vreme zadržavanja ostataka hrane u vašem organizmu. Takođe, kapi pospešuju izmokravanje i izbacivanje suvišne, nagomilane vode iz organizma što pomaže kod oticanja nogu, osećaja težine, ali i kod osoba koje se bore sa celulitom i viškom kilograma.

 

DOZIRANJE GREEN FIT BILJNIH KAPI I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/635 72 71 od ponedeljka do petka.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/635 72 71 od ponedeljka do petka.

 

 


Budući da su u jesenjem periodu najviše na udaru organi za disanje, mi vam toplo preporučujemo i upotrebu Wellgreen ulje od divljeg origana za koje je naučno potvrđeno da zahvaljujući prisustvu aktivne materije po imenu karvakrol utiče na uništavanje velikog broja patogenih bakterija (veoma značajno dejstvo na Gram negativne bakterije), gljivica (Candida albicans) i neke viruse (Herpes viride).

 

Green fit
foto: Promo

NAČIN UPOTREBE:

 

Oralna upotreba za odrasle i decu stariju od 16 godina: Ulje divljeg origana je vrlo koncentrovano i koristi se oralno tako što se nakapa 1-3 kapi ulja origana u kafenu kašičicu maslinovog ulja ili meda. Obavezno imajte spremnu čašu vode, soka (prirodnog, ceđenog) ili jogurta da time odmah sperete (najbolje dok još držite ulje u ustima) jer je ukus izuzetno intenzivan.

 

Za decu stariju od 3 godine: Tretman je poželjno da traje 10 do 14 dana. Ulje se koristi 2-3 puta dnevno po 1 kap. Najbolje je piti ga posle obroka, razređeno u kafenoj kašičici jestivog ulja ili meda. Sadržaj dobro promešati i brzo progutati uz dodatak vode, soka ili jogurta.

 

Inhalacija: U pola litre ključale vode dodati 1 kap ulja i pažljivo udisati zatvorenih očiju. Nije preporučljivo za decu mlađu od 12 godina i osetljive osobe (astma, alergije).

 

Preko kože: Razrediti 30-50 kapi origano ulja u 100 ml jestivog ulja i namazati promene na koži 2 puta na dan.

 

Iskoristite ovu sjajnu priliku i online klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/635 72 71 od ponedeljka do petka, naručite moćno ulje origana po sniženoj ceni od 1.480 rsd!

 

 

 

makonda-tracker