isprobajte

MAGNETI ČUVAJU VAŠA STOPALA: Kako da vam noge budu odmorne posle celodnevnog stajanja?

0

Da li ste znali da je moguće da imate uvek udobnu obuću koja masira sve ključne tačke na stopalima, otklanja umor i poboljšava vaše zdravlje – zahvaljući ultrajednostavnoj, a ultrakorisnoj stvari – pogledajte je OVDE!

foto: Promo
foto: Promo


Svaka tačka na stopalima povezana je sa određenim organima u vašem telu, tako da masiranjem te tačke direktno otklanjate bol u toj zoni. Zato su tu AKUPRESURNI ULOŠCI!

 

Oni sada postoje i na našem tržištu i svi koji su ih probali su jednostavno ODUŠEVLJENI! Oni se prilagođavaju svakoj otvorenoj obući i deluju na stopalo akupresurno i magnetima koje imaju u sebi. Reljefasti su i sadrže čak 10 magneta ukupno (po 5 u oba). Oni će vam pomoći da se rešite najrazličitijih problematičnih stanja među kojima su umor, loša cirkulacija, loše varenje, bolovi u stopalima i kičmi, glavobolje...

 

A gde postoje ti magnetni ulošci? Imate sreće da ste otvorili ovaj tekst i saznali da danas mogu po SPECIJALNOJ CENI od samo 790 rsd da se kupe online klikom OVDE ili pozovom na 011/6 888 999! Požurite!

 

Stopala
foto: Promo

 

Sa ovim ulošcima bićete vitalniji, pokretljiviji. Na poleđini se nalaze crtice koje pokazuju kom broju obuće odgovaraju. Da biste dobili adekvatnu veličinu, pre nego što ih postavite u obući makazama isecite do odgovarajuće crtice, kako bi vam ulošci stali u obuću.

 

Već danas proverite kako izgleda kad vam neko svakog dana masira stopala, gde se nalazi 7000 nervnih završetaka. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje - naručite akupresurne uloške sa magnetima po AKCIJSKOJ ceni od samo 790 rsd online klikom OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

makonda-tracker