da li ste znali?

VODITE RAČUNA O VAŠOJ KOŽI I STOPALIMA: Uspešno se izborite sa dermatitisom, ekcemima i gljivicama!

0

Fungapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako se bliži kraj leta, to ne znači da treba da prestanete da vodite računa o vašoj koži. Naprotiv! Tokom cele godine morate voditi računa kako bi bila zdrava i lepa. Najveći problem predstavljaju uporne gljivice, još ako ih ne tretirate na vreme, stanje može da se pogorša i proširi po koži. Sve što vam je potrebno jeste odgovarajući tretman! Fungapure je krema koja se pokazala kao najbolje rešenje u borbi protiv kožnih oboljenja po oceni korisnika.

 

Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

 

Fungapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

 

Funga Pure
foto: Promo

 


Poručite Fungapure klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.980 rsd i zaboravite na gljivice zauvek!

 


*Ako naručite dve kreme, treću dobijate gratis po ceni od 7.960 rsd, a ako poručite tri - još dve dobijate gratis po ceni od 11.490 rsd.

 

 

makonda-tracker