lako je

NE MORATE VIŠE DA SE STIDITE I SKRIVATE: Rešite problem prekomernog znojenja na OVAJ jedinstven način!

0

Dovoljno Vam je stresno što imate problem prekomernog znojenja, što stalno morate da se brišete ili presvlačite, na odeći ostaju fleke i mrlje, i još trpite razne poglede na poslu ili u okolini.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Isprobali ste sve antiperspirante koji vas ne štite dovoljno? Ne morate više da se krijete i stidite! Došlo je pravo vreme da isprobate Perspi Guard!

 

Perspi Guard
foto: Promo

 

Perspi Guard sprej je antiperspirant sa maksimalnom snagom protiv znojenja koji je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka za razliku od ostalih antiperspiranata na tržištu, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

 

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprej 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

perspi guard
foto: Promo

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu. Prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži.

Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa.

 

Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

 

Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd i rešite ovu neprijatnu tegobu!

makonda-tracker