problemi nestaju

REŠITE SE BOLA U PREDNJEM DELU STOPALA: Saznajte kako da svakom koraku pružite dodatnu udobnost i olakšanje!

0

Ako dugo hodate ili stojite, prednji deo stopala vam često trne i ne možete da se oslonite na taj deo noge. Ne ignorišite bol i ne odlažite da vašem stopalu pružite dodatnu udobnost. Rešite se tegoba i olakšajte sebi hod silikonskim ulošcima dizajniranim specijalno za ovaj deo stopala!

foto: Promo
foto: Promo

Silikonski ulošci za prednji deo stopala su tako mekani i „pufnasti“ da će vam biti neuporedivo udobnije sa njima nego bez njih, bilo da već imate problem bilo da ga nemate. Pošto će gornji deo stopala na kome je najveće opterećenje tokom hodanja i stajanja biti sa njima na mekanoj i udobnoj podlozi, bolovi koje imate će biti značajno ublaženi ili čak potpuno eliminisani.

 

*** Iskoristite AKCIJU i po SUPER CENi od samo 990 rsd možete ih poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. ***

 

Stopala
foto: Promo

 

Ovi ulošci naročito su pogodni za žene koje često i dugo nose štikle. Prilikom nošenja štikli prednji deo stopala je konstantno pod pritiskom, plus se noga u tom položaju često kliza niz cipelu. Ovi ulošci će to sprečiti.

 

Dodatna prednost ovih uložaka u odnosu na ostale je ta što po sebi imaju rupice koje omogućuju da noga diše, da sa njima u obući ne bude toplije nego što biste želeli.

 

--- Ovi ulošci su sada na AKCIJI – možete ih kupiti za 990 rsd (1 par) jednim klikom OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. ---

 

Stopala
foto: Promo

 

makonda-tracker