probajte

SMART POJAS ZA LEĐA: Korektor za kičmu sa SENZOROM – vibrira kada se pogrbite i opominje vas da se ispravite!

0

Često ste razmišljali o tome koliko bi bilo dobro kada biste imali nekoga ko ide za vama i govori „Ispravi se!“ kad god su vam leđa u nepravilnom položaju.

foto: Promo
foto: Promo



Sada nešto slično tome i postoji – pojas koji vas vibracijama opominje da ne držite leđa kako treba – pogledajte ga OVDE!

 

Potpuno revolucionaran proizvod – specijalni „prsluk“ za kičmu sa SENZOROM! Kakvim senzorom? Onim koji detektuje kada držite leđa u nepravilnom položaju i koji vas opomene da treba da se ispravite! Izgleda na prvi pogled kao i mnogi drugi, ali ima mali senzor i rukovanje njime je sasvim jednostavno – ima samo jedno dugme koje se pritisne pre stavljanja pojasa na leđa.

 

Neuporedivo je bolji od brojnih drugih pojaseva, jer često zaboravimo na držanje, opuštamo se previše i predugo boravimo u lošem položaju. Kičma tako lako strada. Zato je ovo sjajna stvar, jer zavibrira tek toliko da nam kaže „hej, ispravi leđa“, a nema nikakvih neprijatnih osećaja. Takođe, nije bučan, pa nećete doživljavati neprijatnosti ako se oglasi na poslu/javnom mestu.

 

***Da li može da se kupi negde kod nas? Može i to online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 2.190 rsd.***

 

Može da se nosi ispod ili preko tanke majice (kako biste osetili kad zavibrira). Brtele su podesive, nisu grube već naprotiv prijatne za nošenje. Pojas nema apsolutno nikakvih neželjenih efekata, pa ga mogu nositi i odrasli i nešto starija deca.

 

Prema istraživanjima koja su sprovedena sa ispitanicima koji su nosili ovaj korektor sa senzorom, nošenje samo 2 sata dnevno ovog korektora u roku od samo 3 nedelje donelo je primetno poboljšanje.

 

***Poručite odmah pojas u sivoj i/ili roze boje (koje su u ponudi) online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 2.190 rsd.***

makonda-tracker