PROBUDITE SE ODMORNI I NASPAVANI: Evo jednostavnog predloga za kvalitetan i miran san!

0

Kada imamo previše obaveza, nekad nam je potrebno i da dan traje duže od 24 sata. Mnogi misle da je dovoljno da prilegnu na 15 minuta ili pola sata tokom dana i da će tako da se odmore. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

To je možda dovoljno kako biste završili sve obaveze, ali ipak je najbitnije da legnete na vreme i da san bude kvalitetan. Takođe je za vaše zdravlje i raspoloženje važno da se naspavate minimum 8 sati. Pravilan i odgovarajući položaj tokom sna doprinosi njegovom kvalitetu i buđenju bez bolova i ukočenosti. Najbolje rešenje za to je ortopedski jastuk ergonomskog dizajna.

 

Ovo je najbolji jastuk za noge za sve one koji traže olakšanje i miran san, jer udobno podupire noge i kolena kako bi se osiguralo pravilno držanje i položaj spavanja, i kako bi se uklonile bolne tačke pritiska.

 

Ortopedski jastuk
foto: Promo

Jastuk je dizajniran tako da omogućava cirkulaciju vazduha tokom cele noći pomoću ventiliranih otvora u memorijskoj peni. Pena za regulisanje temperature sprečava znojenje i osećaj prevelike toplote. Zahvaljujući svojim mekim oblinama i oblikom polumeseca, udobno odgovara ženama i muškarcima.

 

Ortopedski jastuk
foto: Promo

Ovaj ortopedski jastuk za noge naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.799 rsd!

makonda-tracker