snažno deluje

GARSINIJA KAMBODŽA: Smanjuje apetit i telesnu masu, sagoreva kalorije i sprečava akumulaciju masti!

0

Garsinija Kambodža je slatka tropska biljka u obliku zelene bundeve. Potiče iz plodne jugozapadne Azije, koja je riznica prirodnih resursa pogodnih za ljudsko zdravlje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U svom sastavu sadrži hidroksicitričnu kiselinu za koju je poznato da pomaže sprečavanje akumulacije masti u telu i sagorevanje postojećih, a pored toga redukuje emotivno prežderavanje i stres i povećava energiju.

 

Kako Garsinija Kambodža funkcioniše u organizmu?

 

Veliki broj istraživanja stoji iza efekta ove biljke. Hidroksicitrična kiselina u njenom sastavu deluje na enzime koji apsorbuju masti u organizmu. Kada jedete, enzim jetre nazvan ATP citratna lijaza, koji je uključen u biosintezu masti, transformiše višak ugljenih hidrata u masti. Masne ćelije se međusobno spajaju i zajedno čine masno tkivo koje se povećava kod stomaka. Umesto energije, ugljeni hidrati se pretvaraju u masti i ubrzo ponovo osećate glad.

Hidroksicitrična kiselina u Garsiniji utiče na inhibiciju ovog enzima pa je samim tim manje stvaranje masnih rezervi u organizmu. Garsinija Kambodža tako stimuliše proizvodnju glikogena koji je potreban ogranizmu za energiju. Ovakvim dejstvom organizam dobija dovoljno energije, smanjuje se apetit i osećaj gladi nestaje.

 

Garsinija
foto: Promo

Pored toga što pomaže sagorevanje kalorija i smanjenje telesne mase, Garsinija Kambodža takođe poboljšava raspoloženje – utiče povoljno na lučenje serotonina, hormona zadovoljstva koji poboljšava raspoloženje i sprečava emocionalno prejedanje.

 

Kada ste neraspoloženi, posežete ka nezdravim grickalicama i slatkišima. Obe varijante imaju puno ugljenih hidrata koji kada uđu u probavni sistem, ne postoje kapaciteti da se svi pretvore u energiju. Dakle, višak unetih ugljenih hidrata se pretvara u masti. Garsinija Kambodža pomaže kod smanjenja osećaja gladi i povoljno utiče na raspoloženje.

 

Nature Essential – Garsinija je prava podrška svima onima koji se dugo bore sa viškom kilograma, koji su i zdravstveno štetni.

 

Stavite zdravlje na prvo mesto i naručite Garsiniju klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.650 rsd za 90 kapsula.

makonda-tracker